Çalımbay, Kayseri Erciyesspor maçını final maçı olarak görüyor

Spor Toto Süper Lig’de 14 haftadır galibiyet alamayan Çaykur Rizespor’da teknik direktör Rıza Çalımbay, ligde artık telafisi olmayan maçlara çıktıklarını ve bu hafta oynayacakları Kayseri Erciyesspor maçının kendileri için final niteliği taşıdığını söyle.

Google Haberlere Abone ol
Çalımbay, Kayseri Erciyesspor maçını final maçı olarak görüyor

Spor Toto Süper Lig’de 14 haftadır galibiyet alamayan Çaykur Rizespor’da teknik direktör Rıza Çalımbay, ligde artık telafisi olmayan maçlara çıktıklarını ve bu hafta oynayacakları Kayseri Erciyesspor maçının kendileri için final niteliği taşıdığını söyledi.

    Mehmet Cengiz Tesisleri’nde düzenlenen basın toplantısında konuşan Çalımbay, “Ligin ikinci devresinde iki maçı geride bıraktık. Gençlerbirliği maçında kadro olarak tam hazır değildik. Son oynadığımız Trabzonspor maçında ise istediğimiz kadro ile sahaya çıktık. Mükemmel oynadık ama galibiyeti kaçıran taraf biz olduk.” dedi.

    Ligin 20. haftasında deplasmanda Kayseri Erciyesspor maçına çıkacaklarını hatırlatan kaydede tecrübeli hoca, sözlerini şöyle tamamladı:
     “Bu maç çok önemli. Mutlaka bizim için çok iyi bitmesi gereken bir maç olacak. Bizim tek düşüncemiz oradan mükemmel bir şekilde ayrılmak. Bunu yapabilecek kapasitedeyiz. Erciyes maçına Trabzonspor maçında oynadığımız oyunun biraz daha üzerine çıkarak oynamamız gerekiyor. Biz artık telafisi olmayan maçlarımızı oynuyoruz. Bu maçta bizim en büyük final maçlarımızdan bir tanesi olacak. En önemli virajlardan bir tanesi Erciyesspor maçı. Bu maçta herkesin kapasitesinin üzerine çıkarak oynayacağını düşünüyorum.”

    Öte yandan Çaykur Rizespor’da haftasonu oynanacak olan Kayseri Erciyesspor maçı hazırlıkları sürüyor. Teknik direktör Rıza Çalımbay nezaretinde yapılan antrenmanda futbolcuların hırslı oldukları gözlendi.
CİHAN

Yorumlar