Çalhanoğlu'ndan Fatih Terim'e çağrı

'Silah krizi' sonrası oğlu Hakan'ın Milli Takım'a çağrılmaması konusunda daha önce Fatih Terim'i eleştiren baba Hüseyin Çalhanoğlu, “Hoca'nın daveti bizim için şereftir” dedi.

Google Haberlere Abone ol
Çalhanoğlu'ndan Fatih Terim'e çağrı
'Silah krizi' sonrası oğlu Hakan'ın Milli Takım'a çağrılmaması konusu için daha önce Fatih Terim'i eleştiren baba Hüseyin Çalhanoğlu, “Hoca'nın daveti bizim için şereftir” dedi.

Bayer Leverkusen’de oynayan Hakan Çalhanoğlu’nun babası Hüseyin Çalhanoğlu, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim’e seslenip, “Geçmişe sünger çekelim” diye konuştu.

Geçtiğimiz sene yaşanan ‘silah krizi’ sonrası baba Hüseyin Çalhanoğlu, Hürriyet’e konuşmuştu. Sonrasında Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Hakan Çalhanoğlu’nu ulusal takıma çağırmamıştı. Baba Hüseyin Çalhanoğlu bu konu ile alakalı ciddi bir mesaj verdi.

Leverkusen-Avrupa Galatasaray Dernekleri Federasyonu Asbaşkanı Ayhan Yıldız ile bir araya gelen baba Hüseyin Çalhanoğlu, “Fatih Hoca’nın daveti bizim için şereftir” biçiminde konuştu.

'KATKISI BÜYÜK'

Baba Hüseyin Çalhanoğlu, Bayer Leverkusen’de forma giyen oğlu ve Ömer Toprak’ın Türk Milli Takımı’na katkıda bulunacağına inandığını belirtip, “Geçmişte yaşananları geride bırakmak lazım. mühim bulunan ay yıldızlı forma. Fatih Terim’in, Türkiye’ye ve Türk futboluna fazla aşırı kocaman katkıları oldu. Avrupa’da yetişen genç ve yetenekli futbolcuları Türk Milli Takımı’na kazandırılması yönündeki gayretini takdir ediyorum” ifadelerini kullandı.

HAKAN: 'HER HİZMETE HAZIRIM'

Hakan Çalhanoğlu, Kölner Express gazetesine ulusal takım seçimi ile alakalı konuşurken, “Kalben kendimi daha yakın hissettiğim Türkiye’yi seçtim. Pişman değilim” dedi.

Hakan dışında küçük oğlunun da Karlsruhe’de oynadığını belirten Hüseyin Çalhanoğlu, “Türk Milli Takımı’na destek eda etmek için hizmete hazırım. Terim fazla aşırı muvaffakiyetli bir hoca. Oğlum Hakan bu şeklinde Muhammed’in de ay-yıldızlı formada ter dökmesini görmek en kocaman hayalim“ biçiminde konuştu.

'Ömer ve Hakan’ın noktayı ulusal takımdır'

Leverkusen-Avrupa Galatasaray Dernekleri Federasyonu As Başkanı Ayhan Yıldız, Bayer Leverkusen Genel Menajeri Rudi Völler ile de Almanya’da bir araya geldi.

Völler, “Ömer Toprak ve Hakan’ın Türk Milli Takımı’nda oynamasını hem öneriyor hem de destekliyorum. Terim fazla aşırı muvaffakiyetli bir hoca, geçmişte yaşananlar geçmişte kalmalı. mühim bulunan futbol kazansın” dedi.

(Hürriyet)

Kaynak: FANATİK

Yorumlar