Caja, taraftarını golle selamladı

Bursaspor’un, takımdan ayrılan Batalla’nın yerine ara transferde kadrosuna kattığı Brezilya’lı Renato Caja, Akhisar Belediyespor maçında ilk kez taraftarı önünde oynadı.

Google Haberlere Abone ol
Caja, taraftarını golle selamladı

Bursaspor’un, takımdan ayrılan Batalla’nın yerine ara transferde kadrosuna kattığı Brezilya’lı Renato Caja, Akhisar Belediyespor maçında ilk kez taraftarı önünde oynadı. Başarılı futboluyla alkış alan Caja, taraftarını 77. dakikada attığı golle selamladı.
Bursaspor, Ziraat Türkiye Kupası A Grubu 6.maçında ağırladığı Akhisar Belediyespor’u 3-0 yenerek lider olarak yarı finale yükseldi. Teknik Direktör Christoph Daum’un, ligde oynayacakları Beşiktaş maçını da düşünerek Belluschi, Kazım, Sestak, Şener gibi oyuncuları dinlendirdiği maçta, Renato Caja, Bekir Yılmaz ve Şamil performansları ile göz doldurdu.

CAJA’DAN TARAFTARI ÖNÜNDE İLK GOL

    Özellikle Batalla’nın yerine takıma katılan yeni 10 numara Caja, geçtiğimiz hafta kupada Sivasspor’a karşı oynamış büyük beğeni toplamıştı. Caja, ilk kez Atatürk Stadı’nda taraftarı önünde oynadı, etkili futbolu ile alkış aldı. Başarılı oyuncu, maçın 77. dakikasında, Taiwo'nun uzun kullandığı taç atışında Fernandao arkaya indirdiği topu kafa vuruşuyla topu ağlara gönderdi.

VOLKAN VE SERCAN ESKİ GÜNLERİNİ ARATIYOR

    Bursaspor’un 2010 yılında elde ettiği lig şampiyonluğunda büyük katkısı bulunan ve devre arasında transfer edilen Sercan Yıldırım ile Volkan Şen ise beklenen futbolu sergileyemedi. Sercan Yıldırım, karşılaşmanın 46. dakikasında genç oyuncu Ozan Tufan’ın yerine oyuna dahil oldu. Volkan Şen ise 70.dakikada Ferhat Kiraz’ın yerine oyuna girdi. Her iki futbolcu da eski performanslarından çok uzak bir görüntü sergiledi.
CİHAN

Yorumlar