Çağla Büyükakçay, ilk turda Avustralyalı Ashleigh Barty ile eşleşti

Wimbledon elemelerine katılan Çağla Büyükakçay, ilk turda Avustralyalı Ashleigh Barty ile eşleşti.Türkiye Tenis Federasyonu desteğinde turnuvalara devam eden Club İstanbul ENKA Tenis Akademisi oyuncusu Çağla Büyükakçay, sezonun üçüncü...

Google Haberlere Abone ol
Çağla Büyükakçay, ilk turda Avustralyalı Ashleigh Barty ile eşleşti

Wimbledon elemelerine katılan Çağla Büyükakçay, ilk turda Avustralyalı Ashleigh Barty ile eşleşti.

Türkiye Tenis Federasyonu desteğinde turnuvalara devam eden Club İstanbul ENKA Tenis Akademisi oyuncusu Çağla Büyükakçay, sezonun üçüncü Grand Slam turnuvası Wimbledon’daki mücadelesine yarın başlıyor.

Tarihin en eski tenis organizasyonu niteliğindeki Wimbledon’a elemelerden dahil olan Büyükakçay, ilk sınavını klasmanın 205. basamağında yer alan genç Avustralyalı raket Ashleigh Barty önünde verecek. 18 yaşındaki Barty ile tek buluşmasını, bu yılın açılış turnuvalarından Brisbane’de yapan Çağla, büyük çekişmeye sahne olan maçı 7-5, 6-7, 6-3’lük setlerle kaybetmişti.

16-19 Haziran arasındaki eleme turnuvası, Wimbledon ana tablo mücadelesine ev sahipliği yapan All England Club’daki zeminin bozulmaması için Roehampton’daki Bank of England Spor Merkezi’nde gerçekleşiyor.

CİHAN

Yorumlar