Büyükşehir Gaziantepsporlu futbolcular, çıkışa geçmek istiyor

- Takım kaptanı Erdal Güneş: - "Kötü sonuçlar aldık ama hedeften şaşmadık" - Orta saha oyuncusu Muhammed Himmet Ertürk: - "Bir an önce toparlanıp çıkışa geçmek zorundayız"

Google Haberlere Abone ol
Büyükşehir Gaziantepsporlu futbolcular, çıkışa geçmek istiyor

GAZİANTEP (AA) - TFF 1. Lig ekiplerinden Büyükşehir Gaziantepspor'da forma giyen futbolcular, kötü gidişe son verip, yeniden çıkışa geçmek istiyor.

Takım kaptanı Erdal Güneş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, son haftalarda alınan mağlubiyetlerin üzüntüsünü ve şaşkınlığını yaşadıklarını söyledi. Takım olarak yaşananların üstesinden gelebilecek kaliteye sahip olduklarını ifade eden Erdal, şunları kaydetti:

"Kötü sonuçlar aldık ama hedeften şaşmadık. İyi bir takımız, bunların üstesinden geleceğimize inanıyoruz. Bu güce sahibiz. Deplasmanda Balıkesirspor maçına çıkacağız. Bu maçın hazırlıklarına başladık. İnşallah bu zorlu günler de geçecek ve yeniden güzel sonuçlarla taraftarımızı mutlu edeceğiz."

Orta saha oyuncusu Muhammed Himmet Ertürk de son haftalarda yaşanan puan kayıpları nedeniyle taraftarlarından özür diledi.

Sıkıntılı süreci geride bırakmak için önlerine bakmak zorunda olduklarını ifade eden Muhammed Himmet, "Artık önümüze bakmak ve bir an önce toparlanıp çıkışa geçmek zorundayız. Hedeflerimize ulaşmak için ilk 2 içerisinde yer almamız gerekiyor. Bunun için var gücümüzle çalışacağız." diye konuştu.


Yorumlar