Büyükşehir Gaziantepspor yeni sezona hazır

"Tekerlekli Basketbol Süper Ligi'nde yeni olmamıza rağmen kalıcı olmak istiyoruz"

Google Haberlere Abone ol
Büyükşehir Gaziantepspor yeni sezona hazır
Tekerlekli Basketbol Süper Ligi takımlarından Büyükşehir Gaziantepspor, yeni sezonun hazırlıklarına başladı.

Kamil Ocak Spor Salonu'nda antrenör Muharrem Karakafa yönetimde gerçekleştirilen antrenmana, yeni transferler Bestami Boz ve Samet Toptaş da katıldı. Turnike ve şut çalışmalarının yapıldığı idmanda, sporculara baklava ikram edildi.

Kulüp genel menajeri Ramazan Taşkın, yaptığı konuşmada, ligin yeni takımlarından olmalarına rağmen, Süper Lig'de kalıcı olmak istediklerini ve asansör takım olmayacaklarını dile getirdi.
Mevcut kadroyu koruyarak 2 oyuncu takviyesi gerçekleştirildiğini ifade eden Taşkın, şöyle konuştu:
"Yönetimimiz, takımımıza çok önem veriyor. Bu doğrultuda takımdan maddi ve manevi desteklerini hiçbir zaman esirgemediler. Kendilerine teşekkür ediyorum. Büyükşehir Gaziantepspor, yeni sezonda Süper Lig'de mücadele edecek. Oldukça zor bir lig, ligde köklü takımlar yer almakta. Tekerlekli Basketbol Süper Ligi'nde yeni olmamıza rağmen kalıcı olmak istiyoruz. Tüm çalışmalarımız bu doğrultuda. Takım yeni sezon hazırlıklarına tam kadro başladı. Önümüzdeki günlerde yapacağımız hazırlık maçları ve katılacağımız Türkiye Kupası turnuvasıyla lige hazır hale geleceğiz."
Taşkın, hazırlık çalışmaları sırasında var olan eksiklerini tespit edip, gerekli transferleri yaparak lige sorunsuz başlamak istediklerini kaydetti.

Yorumlar