Büyükşehir Gaziantepspor umutlu

- Kulüp basın sözcüsü Açıkgöz: - "Geride kalan maçlardaki performans geleceğe umutla bakmamızı sağladı"

Google Haberlere Abone ol
Büyükşehir Gaziantepspor umutlu
TFF 1. Lig ekiplerinden Büyükşehir Gaziantepspor'un basın sözcüsü İbrahim Açıkgöz, geride kalan maçlardaki performanslarının geleceğe umutla bakmalarını sağladığını söyledi.

Açıkgöz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sezon öncesinde takıma katkı sağlayabilecek karakterli, yetenekli ve gelecek vadeden gençlerle, ağabeylik yapabilecek tecrübeli oyunculardan oluşan takım oluşturduklarını dile getirdi.

Geride kalan 2 haftada 4 puan topladıklarını anımsatan Açıkgöz, skordan ziyade ortaya konan performansın kendilerini memnun ettiğini vurguladı.

2-3 haftaya kadar daha iyi pas yapan, rakibin üzerine giden ve ne yaptığını bilen bir takım haline geleceklerini anlatan Açıkgöz, "Geride kalan maçlardaki performans geleceğe umutla bakmamızı sağladı. İnşallah bu sezon taraftarımızı mutlu edecek sonuçları hep birlikte göreceğiz." diye konuştu.
Ligin 3. haftasında Adana Demirspor'u konuk edeceklerini hatırlatan Açıkgöz, taraftarların da desteğiyle seyir zevki yüksek, fair-play ruhuna yakışır bir maçın spor camiasını beklediğini kaydetti.

Yorumlar