Büyükşehir Gaziantepspor, Diyadin ile toparlanıyor

- Yaşadığı puan kayıpları nedeniyle zirvenin 8 puan gerisinde kalan Gaziantep ekibi, teknik direktör Metin Diyadin yönetiminde çıktığı 2 maçta 4 puan topladı - Kulüp basın sözcüsü Açıkgöz: "İnşallah daha iyi yerlere geleceğiz"

Google Haberlere Abone ol
Büyükşehir Gaziantepspor, Diyadin ile toparlanıyor


GAZİANTEP (AA) - TFF 1. Lig ekiplerinden Büyükşehir Gaziantepspor, teknik direktör Metin Diyadin yönetiminde çıktığı 2 maçta hanesine 4 puan yazdırdı.

Gaziantep temsilcisi, peş peşe alınan yenilgilerden sonra 11. hafta öncesi teknik direktörlük görevine getirilen Diyadin yönetiminde yaptığı iki karşılaşmada yenilmedi.

Ligin 11. hafta mücadelesinde Balıkesirspor maçından beraberlikle (0-0) ayrılan Büyükşehir Gaziantepspor, 12. haftada Şanlıurfaspor karşısında ise galibiyet (2-0) elde etti.

Yeni Malatyaspor'un 26 puanla lider olduğu ligde 12 haftalık bölümü 5 galibiyet, 3 beraberlik ve 4 yenilgiyle geride bırakan Gaziantep ekibinin 18 puanı bulunuyor.


- "Daha iyi olacak"

Kulübün basın sözcüsü İbrahim Açıkgöz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kan değişiminin genellikle takıma olumlu hava kattığını söyledi.

Metin Diyadin ile de güzel bir hava yakaladıklarını anlatan Açıkgöz, bu başarılı grafiği sürdürme gayretinde olacaklarını vurguladı.

Geleceğin kulüp adına daha iyi olacağına inandıklarını aktaran Açıkgöz, "Teknik heyetle futbolcularımız arasındaki uyum her geçen gün artıyor. İnşallah daha iyi yerlere geleceğiz. Bunu yapabilecek kalitede bir kadromuz mevcut. Futbolcularımıza ve hocamıza inanıyoruz. Ümit ediyorum ki hedeflenen noktalara ulaşacağız." diye konuştu.

Yorumlar