Business Cup 2014 Başlıyor!

İş dünyasının devleri, rekabeti yeşil sahalara taşıyor. 23 Mart – 1 Haziran tarihleri arasında düzenlenecek Business Cup 2014 Futbol Ligi’nde, Türkiye’nin 80 dev şirketi kupa için mücadele edecek.

Google Haberlere Abone ol
Business Cup 2014 Başlıyor!

Şirketlerin futboldaki zirvesi Business Cup heyecanı yeniden başlıyor. İstanbul, Ankara, İzmir ve Konya’da düzenlenecek ve 19 Mart’ta kuraların çekilmesiyle başlayacak Business Cup’ta ilk karşılaşmanın oynanacağı 23 Mart tarihinden itibaren, iş dünyasının gözü tam anlamıyla yeşil sahalarda olacak. 25 Mayıs’a kadar sürecek olan mücadeleler sonucunda illerini şampiyon tamamlayan şirketler, 1 Haziran 2014 tarihinde diğer il şampiyonlarıyla birlikte Business Cup Türkiye Final-Four mücadelesinde ter dökecek.

Şampiyona İtalyan El Yapımı Kupa

Katılımcı şirketlerin, en az 2 aylık sigortalı çalışanlarını oynatabildikleri Business Cup Futbol Ligi'nde Türkiye Şampiyonu olacak takım ise İtalya’da özel olarak üretilen 1 metre boyundaki el yapımı Business Cup 2014 Şampiyonluk Kupası’nın sahibi olacak.  Her maçın ilginç kareleri, Hd kalitede geniş özeti, oyuncuların istatistikleri ile maç öncesi ve sonrası basın toplantıları www.businesscup.com.tr adresinde yayınlanacak.

Nasıl Katılırız?

Özellikle telekomunikasyon, bankacılık, gıda, sigorta, otomotiv, yazılım ve ulaştırma sektörünün lideri konumundaki takımların yer alacağı lige, 4 ilde 20’şer şirket kabul ediliyor. Bu platformda sahne almak isteyen şirketlerin, kontenjanlar kapanmadan www.businesscup.com.tr adresinden başvuru yapmaları gerekiyor.

Yorumlar