Bursaspor'un vergi uzlaşması

- Yeşil-beyazlı kulübün, uzun yıllara dayanan ve 100 milyon liraya yaklaşan vergi borcu, 7 milyon 380 bin lira olarak belirlendi - Kulüp basın sözcüsü Paçacı: "Bursaspor'un sırtından büyük bir yük kalktı. Devlet 'öde kardeşim' dese, kulüp ciddi sıkıntı içine düşerdi"

Google Haberlere Abone ol
Bursaspor'un vergi uzlaşması


BURSA (AA) - Bursaspor Kulübünün, Maliye Bakanlığı uzmanlarıyla vergi borcu konusunda yaptığı görüşmeler olumlu sonuçlandı.

Bursaspor Kulübü Basın Sözcüsü Suat Paçacı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kulüp başkanı Ali Ay ile mali asbaşkan Fatih Pulat'ın Ankara'da Maliye Bakanlığı uzmanlarıyla yaptığı görüşmeler sonucu uzun yıllara dayanan ve 100 milyon liraya yaklaşan vergi borcunun, 7 milyon 380 bin 900 lira olarak belirlendiğini söyledi.

Vergi borcunun bilançoda görülmediğini, yeniden yapılandırılmasıyla kulübün mali açıdan önemli bir yükten kurtulduğunu vurgulayan Paçacı, "Bursaspor'un sırtından büyük bir yük kalktı. Devlet 'öde kardeşim' dese, kulüp ciddi sıkıntı içine düşerdi." ifadelerini kullandı.

Paçacı, 7 milyon 380 bin 900 lira olarak belirlenen vergi borcunun vadelendirilip, 72 taksitle ödeme imkanının da bulunduğunu sözlerine ekledi.

Yorumlar