Bursaspor'un merhum Başkanı İbrahim Yazıcı, dualarla anıldı

Bursaspor'un geçtiğimiz yıl vefat eden Başkanı İbrahim Yazıcı, Emirsultan Mezarlığı'ndaki mezarı başında dualarla anıldı.Düzenlenen törene, Yazıcı'nın ağabeyi Hayri Yazıcı, oğlu Serkan Yazıcı, Bursaspor İkinci Başkanı Rıdvan...

Google Haberlere Abone ol
Bursaspor'un merhum Başkanı İbrahim Yazıcı, dualarla anıldı

Bursaspor'un geçtiğimiz yıl vefat eden Başkanı İbrahim Yazıcı, Emirsultan Mezarlığı'ndaki mezarı başında dualarla anıldı.

Düzenlenen törene, Yazıcı'nın ağabeyi Hayri Yazıcı, oğlu Serkan Yazıcı, Bursaspor İkinci Başkanı Rıdvan Şen, eski ve yeni yönetim kurulu üyeleri, Bursaspor Divan Kurulu Başkanı Kadir Şankaya, teknik direktör İrfan Buz, yeşil-beyazlı futbolcular ve taraftarlar katıldı.

Kabri başında Yasin-i Şerif okunmasının ardından Hayri Yazıcı ve Serkan Yazıcı, taziyeleri kabul etti. Anma törenine katılanlara lokma ikram edildi.

İbrahim Yazıcı'nın oğlu Serkan Yazıcı, "Acımız büyük söyleyecek bir şey yok. Çok büyük bir insandı. Allah nur içinde yatırsın, mekanını cennet eylesin. Müthiş bir uğurlama ile geldi buraya, binlerce insan tekbirlerle getirdi. Allah yattığı yerde dinlendirsin, bizi de cennetinde kavuştursun inşallah." diye konuştu.

CİHAN

Yorumlar