Bursaspor'un eski yönetimiyle ilgili usulsüzlük iddiaları

- Yeşil-beyazlı kulübün bir önceki yönetimiyle ilgili usulsüzlük iddiaları, iki bağımsız denetim şirketinin incelemelerinin ardından hazırladığı raporlar ve suç duyurusu dilekçesinin savcılığa teslim edilmesiyle hukuki boyuta taşındı

Google Haberlere Abone ol
Bursaspor'un eski yönetimiyle ilgili usulsüzlük iddiaları


BURSA (AA) - Bursaspor Kulübü Yönetim Kurulu, bir önceki yönetimle ilgili usulsüzlük iddiaları hakkında hazırlanan inceleme raporlar doğrultusunda savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, 19 Ocak'taki olağanüstü kongrede, genel kurul üyelerinin yönetim ve denetim kurulu raporlarını ibra etmemesiyle başlayan süreçte, Ernst & Young Şirketi ile Reform Bağımsız Denetleme Şirketi tarafından yürütülen incelemeler sonucu raporlar hazırlandı.

Bursaspor Kulübünün avukatı Jale Demir, bu raporların yer aldığı dosyaları ve suç duyurusu dilekçesini, Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı Müracaat Savcısı Nusret Esat Özel'e teslim etti. İddialar, bu başvuruyla hukuki boyuta taşındı.

Kulübün yönetim kurulu adına dün yapılan açıklamada, iki şirket tarafından hazırlanan raporlar doğrultusunda hukuki süreç başlatılacağı duyurulmuştu.

Yorumlar