Bursaspor’un Brezilyalı golcüsü Türkiye’de

Bursaspor’un Brezilya’dan transfer ettiği Jose Fernandao Viana De Santana, Bursaspor’da başarılı olacağına inanıyor.

Google Haberlere Abone ol
Bursaspor’un Brezilyalı golcüsü Türkiye’de

Bursaspor’un Brezilya’dan transfer ettiği Jose Fernandao Viana De Santana, Bursaspor’da başarılı olacağına inanıyor. Brezilya'da iyi bir sezon geçirdiğini belirten Jose Fernandao, Bursaspor’da da bu formunu devam ettirip takıma faydalı olmak istediğini belirtti.
    İstanbul Atatürk Havaalanı'nda Bursaspor Sportif Koordinatörü Barış Güçlü tarafından karşılanan Fernandao, Bursaspor’un büyük hedefleri olduğunu ve bu hedef doğrultusunda çok çalışıp takıma katkı sağlamak istediğini söyledi.
    Brezilyalı futbolcu, "Sabırlı bir şekilde çalışıp, taraftarlarımızı mutlu edebilmek ve onlara şampiyonluklar yaşatabilmek en büyük dileğim. Gol atmayı seviyorum ama her şeyden önemlisi takımın kazanmasına yardımcı olmak. Bunun adı gol atmak veya takımı ileriye taşımak olsun takımın başarısı için elimden geleni yapacağım. Adaptasyonum belki biraz zaman alacak ama ben taraftarlarımızı mutlu edebilmek için saha içi ve dışında elimden geleni yapacağım." diye konuştu.
    Bursaspor hakkında ki bilgileri ise Colin Kazım'dan aldığını anlatan Fernandao, "Colin, beni aradı. Kendisi ile mesajlaştık. Birkaç soru sordum ve o da içtenlikle cevapladı. Her zaman yardımcı olacağını söyledi. Güzel bir arkadaşlık ortamının beni beklediğini düşünüyorum." dedi.
CİHAN

Yorumlar