Bursasporlu futbolcular turdan emin

UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Turu ilk maçında Gürcistan ekibi Chikhura Sachkhere ile 0-0 berabere kalan Bursaspor'da futbolcular, ikinci maçta turu geçeceklerine inanıyor.Yeşil beyazlı futbolcular, karşılaşmada çok sayıda pozisyon yakaladıklarını...

Google Haberlere Abone ol
Bursasporlu futbolcular turdan emin

UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Turu ilk maçında Gürcistan ekibi Chikhura Sachkhere ile 0-0 berabere kalan Bursaspor'da futbolcular, ikinci maçta turu geçeceklerine inanıyor.

Yeşil beyazlı futbolcular, karşılaşmada çok sayıda pozisyon yakaladıklarını ancak bunları değerlendiremediklerini ifade ettiler. Bursaspor’un yeni transferi Traore, yeterince pozisyon bulduklarını ancak bunları gole çeviremediklerini kaydetti.

TRAORE: TURU GEÇECEĞİMİZE İNANIYORUM

İlk resmi maçında başarılı bir grafik çizen Traore, daha iyi bir oyun ortaya koyabileceklerini belirterek, "Bence yeterince pozisyon bulduk. Sadece onları gole çevirecek şansımız yoktu. Önümüzdeki hafta şans biraz daha bizim yanımızda olursa orada turu geçeceğimize inanıyorum." dedi.

Bursaspor formasıyla çıktığı ilk maçtaki performasını da değerlendiren Traore, "İlk maçıma göre performansımı kötü bulmadım ama çok daha iyi olabileceğimi biliyorum. Orta sahada kaybettiğim bazı toplar vardı onları aza indirgemem gerekiyor. Fizik olarak da tam hazır hissetmiyorum kendimi. Taraftarlarımızın önüne bir daha çıktığımda daha fazla katkı vereceğimi ve daha iyi performans ortaya koyacağımı düşünüyorum." diye konuştu.

BELLUSCHİ: TÜRKİYE’YE TURLA DÖNECEĞİZ

Başarılı orta saha oyuncusu Belluschi de gol yollarındaki başarısızlığa dikkat çekti. Tecrübeli futbolcu, "Gol yollarında şanssızdık. Elimizden geleni yaptık. Bulduğumuz şansları değerlendirseydik çok farklı olurdu. Sonuçta iyi oynasakta skor olarak istediğimiz sonucu alamadık. Geriye çekildiler, bizi beklediler. Bir sonraki maçımıza kadar neleri daha iyi yapabilirdik bunlara bakacağız. Umut ediyorum ki Türkiye'ye turla döneceğiz." diye konuştu.

HARUN: POZİSYONLARI DEĞERLENDİREMEDİK

Karşılaşmada Bursaspor kalesini koruyan Harun ise önemli pozisyonlar bulmalarına rağmen gol atamadıklarını, ama umutlarını da yitirmediklerini söyledi.

Takım olarak deplasmanda daha iyi oynayacaklarına vurgu yapan Harun, rakiplerinin kendi sahalarında burada oynadıkları gibi defansif bir oyun oynamayacağını umut ettiklerini belirterek, "Maça iyi başladık. Baskı kurduk ancak girdiğimiz pozisyonları değerlendiremedik. İnşallah ikinci maça daha iyi hazırlanıp orada turu geçmek istiyoruz. Çünkü rakibimiz de kendi sahasında kazanmak için oynayacağından açıklar verecektir. Biz de bu açıkları değerlendirerek sonuca gideceğiz." diye konuştu.

CİHAN

Yorumlar