Bursasporlu futbolcular son dakika golüne üzüldü

Spor Toto Süper ligde önceki akşam oynanan maçta Trabzonspor ile kendi evinde 2-2 berabere kalan Bursaspor’da, son dakika yenilen golün üzüntüsü yaşanıyor.     Zor bir karşılaşma olduğunu dile getiren yeşil-beyazlı futbolcu...

Google Haberlere Abone ol
Bursasporlu futbolcular son dakika golüne üzüldü

Spor Toto Süper ligde önceki akşam oynanan maçta Trabzonspor ile kendi evinde 2-2 berabere kalan Bursaspor’da, son dakika yenilen golün üzüntüsü yaşanıyor.

    Zor bir karşılaşma olduğunu dile getiren yeşil-beyazlı futbolcu Bekir Yılmaz, şu değerlendirmeyi yaptı:

    “İyi bir maçtı. Her şey iyi gidiyordu. Hava çok sıcaktı. Trabzonspor’da biz de iyi mücadele ettik. İyi oynadığımız düşünüyorum ama son dakikada, yine bu huyumuzu bırakamadık. Son saniye golü ile üç puanı kaçırdık. Ama karakterli oynadığımızı düşünüyorum. Bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum.”

HARUN: SON DAKİKA YEDİĞİMİZ GOL BİZİ ÜZDÜ

Karşı karşı kaldığı iki pozisyondaki başarılı kurtarışları ile alkış alan kaleci Harun ise şunları söyledi:

     “Zorlu bir mücadele oldu. Hava koşuları iki takımı da zorladı. Güzel mücadele oldu. Gollü bir mücadele oldu ama son dakikada yediğimiz golle üzüldük. Yapacak bir şey yok. Artık önümüzdeki maça bakacağız. Karşı karşıya kaldığımız pozisyonlardaki kurtarışlarımda, pozisyon öyle gelişti. İnşallah böyle devam ederiz. Artık iki maçımız kaldı. İnşallah performansım biraz daha artır.”

ŞENER: HEDEFMİZ KALMADI, SEZONU BİTİRMEYE ÇALIŞIYORUZ

Başarılı futbolcu Şener de sezonun sonuna geldiklerini belirterek, “Elimizden geleni yapıyoruz ama şuan hiçbir amacımız yok. Sezonu bitirmeye çalışıyoruz. Sahada iyi mücadele ettik. Tabi son dakika golü yedik. Bu bizi çok üzdü ama şuan hiçbir amacımız yok, ligi en iyi şekilde bitirmeye çalışıyoruz. Kalan iki maçımız var. İnşallah onları kazanır ligi tamamlarız.” diye konuştu.

CİHAN

Yorumlar