Bursasporlu futbolcular Soma’daki facianın acısını paylaştı

Manisa’nın Soma ilçesinde özel bir maden ocağında meydana gelen facia spor dünyasını da derinden etkiledi. Süper Lig’de hafta sonu Gaziantepspor’u ağırlayacak olan yeşil-beyazlılar bugün gerçekleştirdikleri antrenmana siyah spor malzemeleri...

Google Haberlere Abone ol
Bursasporlu futbolcular Soma’daki facianın acısını paylaştı

Manisa’nın Soma ilçesinde özel bir maden ocağında meydana gelen facia spor dünyasını da derinden etkiledi. Süper Lig’de hafta sonu Gaziantepspor’u ağırlayacak olan yeşil-beyazlılar bugün gerçekleştirdikleri antrenmana siyah spor malzemeleri ve başlarında baretle çıktı. Sonrasında oyuncular, bir dakikalık saygı duruşunda bulundu.

    Teknik Direktör İrfan Buz yönetiminde Özlüce Tesisleri’nde gerçekleştirilecek antrenmana Bursasporlu futbolcular siyah tişört, siyah şort, siyah tozluk ve başlarında madencilerin kullandığı baret ile çıktı. İrfan Buz önderliğinde sıraya giren futbolcular antrenman sahasında bir dakikalık saygı duruşunda bulundu.

    Ardından gerçekleştirilen antrenmana sakatlıkları sebebiyle Civelli ve Basser katılmadı. Futbolcuların antrenman süresinde morallerinin bozuk olduğu gözlendi.

CİHAN

Yorumlar