Bursasporlu futbolcular fabrikada işçilerle buluştu

- Şamil Çinaz, Faty ve Harun Tekin, kulübün sponsoru olan bir firmaya ait üretim tesisinde düzenlenen etkinliğe katıldı - Şamil: "Sezon beklediğimiz gibi geçmedi. Beklentilerin altında kaldık" - Faty: "Bu sezon 3 ayrı hoca ve 2 farklı yönetim ile çalıştık. Bu yüzden tuhaf bir sezon oldu"

Google Haberlere Abone ol
Bursasporlu futbolcular fabrikada işçilerle buluştu

BURSA (AA) - Bursasporlu futbolcular Şamil Çinaz, Ricardo Faty ve Harun Tekin kulübün sponsoru olan bir firmaya ait su üretim tesisinde düzenlenen imza etkinliğinde, işçilerle bir araya geldi.

Bursastore Tırı'nın da hazır bulundurulduğu etkinlikte fabrika çalışanları, satın aldıkları lisanslı ürünleri futbolculara imzalattı.

Yoğun bir katılımın gerçekleştiği etkinlikte futbolcular, işçilerin fotoğraf çektirme taleplerini geri çevirmedi.

Şamil Çinaz, gazetecilere yaptığı açıklamada, Bursaspor'a gönül verenlerle bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Atatürk Stadı ile taraftarların "Timsah Arena" olarak nitelendirdiği Bursa Büyükşehir Belediye Stadı arasında kıyaslama yapan Çinaz, şöyle konuştu:

"Atatürk Stadı inanılmaz bir stattı. Timsah Arena'ya geçtik, daha büyük, yeni ve daha modern. Sahaya atmosfer daha çok yansıyor. Bu sene istediğimiz gibi geçmedi ama bir daha ki senelerde Atatürk Stadı'nda yaşadığımız tarihi başarıları orada da yaşayıp güzel anılarla devam etmek istiyoruz. Sezon beklediğimiz gibi geçmedi. Beklentilerin altında kaldık. Bunun takım ve camia olarak farkındayız. Akhisar Belediyespor maçında Avrupa kupalarına katılma hedefi doğrultusunda büyük bir darbe aldık. Eğer o maçı kazansaydık belki yukarıya doğru şansımız olacaktı."

Faty de iyi bir kadroya sahip olmalarına karşın bunu sahaya yansıtamadıklarını ve ligde arzuladıkları başarıya ulaşamadıklarını belirtti. Faty, şunları söyledi:

"Bu sezon 3 ayrı hoca ve 2 farklı yönetim ile çalıştık. Bu yüzden tuhaf bir sezon oldu. Umarım önümüzdeki sezon biraz daha istikrarlı bir sezon olur ve yeni hocayla başarılar yakalarız. Türkiye'nin en iyi statlarından birine sahibiz. Eski, tarihi statta maçları oynamak çok güzeldi ama yeni stadımız da modern ve çok güzel. Umarım önümüzdeki sezon orada büyük başarılar yaşarız ve tabloda da iyi bir yere geliriz. Bursaspor taraftarları her zaman her yerde. Şu andaki zorluklara ve duruma rağmen desteklerini kesmiyorlar. Bu da bizi motive ediyor ve cesaret veriyor."

Milli kaleci Harun Tekin ise organizasyondan keyif aldıklarını belirterek, "Taraftarlarımız da geldi. Herkesin kulübümüze bir katkısı oldu. Böyle organizasyonların olması bizi mutlu ediyor." dedi.

Sezonu da değerlendiren Harun, "İstediğimiz gibi geçmedi. Biz de bu seneki durumumuzdan mutlu değiliz. Artık son iki maçımız kaldı. Son iki maçımızı en iyi şekilde tamamlayıp bu seneyi de unutup önümüzdeki sezona odaklanmamız gerekiyor." görüşünü dile getirdi.


Yorumlar