Bursasporlu Fernandao: Çok çalışmanın karşılığını golle aldım

Bursaspor’un Brezilyalı golcüsü Jose Fernandao, Sivasspor karşısında attığı 3 golle yeşil-beyazlıların yüzünü güldürdü.

Google Haberlere Abone ol
Bursasporlu Fernandao: Çok çalışmanın karşılığını golle aldım

Bursaspor’un Brezilyalı golcüsü Jose Fernandao, Sivasspor karşısında attığı 3 golle yeşil-beyazlıların yüzünü güldürdü. Golcü oyuncu, kadroya alınmadığı son iki haftada çok çalıştığını ve bu çalışmanın karşılığını gollerle aldığı için mutlu olduğunu söyledi.

    Ziraat Türkiye Kupası’nda Galatasaray ile oynanan karşılaşma ile ligde Fenerbaçe karşısında kadroya alınmayan Fernandao, 28 haftada Sivasspor`la oynanan karşılaşmada geri döndü. Attığı 3 gol atan takımının maçı kazanmasına büyük katkı sağlayan yıldız oyuncu, ligdeki gol sayısını 7’ye yükseltti.

FERNANDAO: TAKIMIM ADINA MUTLULUK VERİCİ

Gol sevincini taraftarla paylaşan yetenekli oyuncu, şunları dile getirdi: “Benim için gerçekten iyi bir karşılaşma oldu. Biraz daha fazla çalışmam gerekiyordu. Geçtiğimiz 2 hafta kendimi geliştirebilmek için elimden gelenin en iyisini yaptım. Sahaya çıktığımda da bunun karşılığını gol olarak görebilmem hem kendi adıma hem takımım adına çok mutluluk verici."

BEKİR: YAKALADIĞIMIZ HAVAYI PERÇİNLEDİK

    Yeşil-beyazlı takımın başarılı orta saha oyuncusu Bekir ise şu değerlendirmeyi yaptı: “İzleyenlere keyif veren bir maç oldu. İyi bir maç oldu, bol gollü oldu, ilk yarı 3-3 bitti. Aslında 2 haftadır Galatasaray ve Fener maçında bu olumlu futbolun sinyalini vermiştik. Bugün sadece 3 gol yedik. Bu bizim adımıza üzüntülüydü ama 4 gol attığımız için seyir zevki açısından iyi oldu. Biz bir hava yakalamıştık. Bu hava da bu maçta perçinlenmiş oldu. Bizi destekleyen bayan ve çocuk taraftarlara armağan olsun. Takım için mücadele ediyoruz, önemli olan Bursaspor’un başarısı.”
CİHAN

Yorumlar