Bursaspor'da yabancı dil eğitimi dönemi

- Yeşil-beyazlı kulüp, Bursa'da faaliyet gösteren bir yabancı dil okuluyla sponsorluk anlaşması imzaladı - Bursaspor'da teknik heyet, futbolcular, kulüp çalışanları ve altyapı oyuncularına yabancı dil eğitimi verilecek

Google Haberlere Abone ol
Bursaspor'da yabancı dil eğitimi dönemi

BURSA (AA) - Bursaspor Kulübü'nde teknik heyet, oyuncular, kulüp çalışanları ve altyapı oyuncularına yabancı dil eğitimi verilmesi için bir yabancı dil okuluyla sponsorluk anlaşması imzalandı.

Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay, Özlüce Tesisleri'nde düzenlenen imza töreninde yaptığı konuşmada, kentte faaliyet gösteren American Life Dil Okulları ile önemli bir anlaşma yaptıklarını söyledi.

Amaçlarının kulüp bünyesinde herkesin yabancı dil öğrenmesi olduğunun altını çizen Ay, "Hocalarımız, futbolcularımız, çalışanlarımız bu eğitimden faydalanacak. Ancak bu işin en güzel tarafı, altyapıdaki futbolcularımızın da bu eğitimden faydalanması olacak. Vakıfköy’de de bir sınıf açıldı. Orada da çocuklarımız lisan eğitimlerini alacaklar. Bir söz vardır; 'Bir lisan bir insan, iki lisan iki insan' diye. Bu anlaşma tüm Bursaspor çalışanlarına, futbolcu ve hocalarımıza hayırlı olsun." diye konuştu.

American Life Bursa Bölge Sorumlusu Esat Yalduz da Bursaspor'un, kentin en önemli marka değeri olduğunu vurguladı.

Yalduz, Bursaspor'un ayrıca globalleşen bir marka olduğunun da altını çizerek, "Kulüpte çalışan arkadaşlarımızın dünya çapındaki organizasyonlarda görev alırken yabancı dil konusunda geri kalmamaları, sporcuların yabancı dil konuşma noktasında eksik kalmamaları bizim için çok önemli. Bu anlamda Enes Ünal örneğini verebiliriz. Kendisi Hollanda’da Bursaspor’u çok güzel temsil ediyor. Bizimle çalıştığınız için çok teşekkür ediyorum. Şehrimizin en önemli markasına biz de destek verebilirsek çok mutlu olacağız." ifadelerini kullandı.

Bursaspor Kulübü Dış İlişkiler ve Pazarlamadan Sorumlu Asbaşkanı Fatih Korkmaz da eğitime verdikleri önemle Bursaspor'un ne kadar büyük bir camia, ne kadar büyük bir kulüp olduğunu gösterdiklerini belirtti.

Sözleşme çerçevesinde sadece İngilizce eğitiminin verilmeyeceğini, İspanyolca eğitimin de olacağını anlatan Korkmaz, "Esat Bey'in dediği gibi önümüzde Enes Ünal örneği var. Hollanda liginde ve bizim gururumuz. Yabancı dil sorunu yok. Altyapıda olan futbolcularımızın da yabancı dil sorunlarının olmaması Bursasporumuza çok büyük katkı sağlayacak. İnşallah bunun devamı olur, çok teşekkür ediyoruz.” değerlendirmesinde bulundu.

İmza törenine katılan Bursaspor'un genç savunma oyuncusu Ertuğrul Ersoy ise şunları kaydetti:

"Milli takımlara gidiyoruz, yurt dışında turnuvalar oluyor. Biz gençler için yabancı dil çok önemli. Kendimden biliyorum benim için eksiklikti. Benim ve benim gibi gençlerin, altyapıdaki arkadaşlarımızın gelişimi, dil eksiği olan ağabeylerimizin yabancı dillerini geliştirmeleri açısından önemli bir anlaşma oldu. Ben de bu imkanı kullanmak istiyorum. Hedeflerim var ve bunu her zaman dile getiriyorum. Bu kulübü yurt dışında da en iyi şekilde temsil etmek istiyorum.”

Yorumlar