Bursaspor'da Sivasspor galibiyetinin sevinci yaşanıyor

Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında Bursa'da oynanan ve ev sahibi ekip Bursaspor'un 4-3'lük galibiyeti ile sonuçlanan Bursaspor-Sivasspor maçından sonra iki teknik direktör değerlendirmede bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Bursaspor'da Sivasspor galibiyetinin sevinci yaşanıyor

Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında Bursa'da oynanan ve ev sahibi ekip Bursaspor'un 4-3'lük galibiyeti ile sonuçlanan Bursaspor-Sivasspor maçından sonra iki teknik direktör değerlendirmede bulundu.

Bursaspor Teknik Sorumlusu Ümit Şengül, bu maçın yukarı tırmanmak için kendileri için çok önemli olduğunu belirterek, "Maç öncesi bulunduğumuz pozisyonumuza baktığımızda bizim alt taraftar kopup üst tarafa tutunmamız için çok önemli bir maçtı. Hafta içinde çok iyi hazırlandık, rakibimiz ile ilgili iyi taktikleri yaptık. Maçta oyuncularım canla başla mücadele etti ve iki kere geriye düşmesine rağmen inanılmaz mücadele ederek maçı lehimize çevirdiler. Hata yapıp geri düştük ama oradan da çıkmasını bildik. Bu yüzden arkadaşlara teşekkür ederim. Bundan sonra ise ligde Kasımpaşa ve kupada da Galatasaray maçında bu arzu ve isteği sahaya yansıtıp galip gelmek istiyoruz." dedi.

Bursasporlu Serdar Aziz de, zor bir karşılaşma oynadıklarını belirterek, "Bizim için çok önemli bir maçtı. Bu gün takım arkadaşlarımda çok iyi mücadele etti, bol gollü bir maç oldu, izleyenlerde güzel bir maç izledi. Maçın son bölümünde biraz geri çekildik çünkü galiptik. O bölümde biraz Sivasspor yüklendi; ama bu gün iyi mücadele eden ayağa pas yapan bir Bursaspor vardı sahada. Taraftarımızda her koşulda bizi destekledi, onlara bu galibiyeti armağan ediyorum. Kazandık çok mutluyuz." dedi.

'Maç içinde takımda defans yönünde neden kopukluklar oldu?' sorusuna ise Serdar Aziz, "Üzerimizde kazanma isteği vardı. Bu nedenle de arada kopukluklar oldu. Sonuçta 4-3 kazandığımız için mutluyuz. Onlar kaybedilince konuşuluyor ama kazanınca bunlar konuşulmuyor ve kazandık mutluyuz. Maç 4-3 olunca bizde geri çekildik son dakikada Sivasspor golü bulmak için yüklendi, biz de defansa biriktik ve müdahale ettik. Bende 6 haftadır sakattım, takımla da fazla çalışamadım, benim açımdan da zor bir maçtı, kazandığımız için mutluyuz." şeklinde değerlendirmede bulundu.

Bursasporlu Basser ise yaptığı açıklamada, "Gerçekten Sivas maçı çok zor bir maçtı. 1-0 geriye düştüğümüz zaman maçı kazanmayı düşünüyorduk ve o yüzden maçı bırakmadık yüreğimizle, kalbimizi ortaya koyarak maçı aldık. Tüm gücümüzü sahada gösterip maçı aldık ve maçı kazandığımız için mutluyuz." dedi.

Fernandao'nun performansının sorulması üzerine ise Basser, "Bizim için önemli bir oyuncu, geçen iki maçta oynamamıştı o yüzden güven tazelemesi için buna ihtiyacı vardı, 3 gol attı bu maçta. Takım adına ona teşekkür ediyordum. O çok iyi bir oyuncu." diye cevap verdi.

SİVASSPOR CEPHESİ KAÇAN PUANA ÜZÜLDÜ

Sivasspor teknik sorumlusu Cesar Domingo Lopez de zor bir maç oynadıklarını belirterek, "Çok mücadeleli bir karşılaşma idi. Bizim de kazanabileceğimiz veya berabere bitirebileceğimiz bir karşılaşma idi. Bursaspor'u kutluyoruz umuyoruz ki Galatasaray maçında bunu telafi edeceğiz." dedi.

Sivasspor'dan Navratil ise yaptığı açıklamada, "Bu gün bizim için çok kötü bir karşılaşma idi ama bence taraftarlar için güzeldi. 7 gol olan ve maçın ilk yarısında 6 gol olan bir maçtı. Ben de daha önce hayatımda ilk yarıda 6 gollü ilk karşılaşma oynadım. Maçta biz de hatalar yaptık ve maalesef 4-3 kaybettik." dedi.

Sivassporlu Ümit Kurt da yaptığı değerlendirmesinde, "Gerçekten çok ilginç bir karşılaşma oldu. İlk yarıda 3-3'e geldi maç. İki takımın pozisyonları da gol oldu. Sonuçta deplasmanda oynuyoruz bu kadar gol atıyorsan kazanmamız lazımdı ama dördüncü golü yeyince kaybettik. Geçen hafta son dakika golü ile kazandık bunu devam ettirmek istiyorduk ama başaramadık. Önümüzdeki Galatasaray maçını kazanmak istiyoruz." ifadelerini kullandı.
CİHAN

Yorumlar