Bursaspor'da Daum, İstanbul'a gitmedi, takımı İrfan Buz yönetecek

Bursaspor, Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final ilk maçında yarın Galatasaray ile oynayacağı maç için İstanbul'a gitti.

Google Haberlere Abone ol
Bursaspor'da Daum, İstanbul'a gitmedi, takımı İrfan Buz yönetecek

Bursaspor, Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final ilk maçında yarın Galatasaray ile oynayacağı maç için İstanbul'a gitti. Yeşil-beyazlı takımla yollarını ayıran Cristoph Daum ile yardımcısı Rudi Verkempinck İstanbul'a gitmezken, takımın başında yardımcı antrenör İrfan Buz yer aldı.

    Bursaspor, sabah saatlerinde basına kapalı gerçekleştirdiği antrenmanın ardından akşam saat 17.30'da Özlüce Tesisleri'nden İstanbul'a hareket etti. Sabahki antrenmana katılmayan Christoph Daum, İstanbul'a da gitmedi. Takımı İstanbul'a yardımcı antrenör İrfan Buz götürdü. Yeşil-beyazlı takım, Galatasaray'a karşı İrfan Buz yönetiminde oynayacak.

YÖNETİM SESSİZ KALDI

Christohp Daum'un ise sabah saatlerinde tesislere gelerek eşyalarını toplayıp ayrıldığı öne sürüldü. Bu arada, Daum için toplanan Bursaspor Yönetim Kurulu ise çıkışta herhangi bir açıklama yapmadı. Başkan Erkan Körüstan, takım otobüsünün arkasından tesislerden ayrıldı. Öte yandan, takımın tesislerden ayrılması sırasında gazeteciler içeri alınmadı.

BURSASPOR KAFİLESİ

    Bursaspor Galatasaray maçı kafilesinde şu futbolcular yer aldı:
    "Sebastien Frey, Harun Tekin, Okan Kocuk, İbrahim Öztürk, Ethem Ercan Pülgir, Renato Civelli, Taye Taiwo, Şener Özbayraklı, Michael Basser, Ozan Tufan, Şamil Çinaz, Bekir Yılmaz, Fernando Belluschi, Sercan Yıldırım, Volkan Şen, Ferhat Kiraz, Stanislav Sestak, Oğuz Han Aynaoğlu, Batuhan Altıntaş"

CİHAN

Yorumlar