Bursaspor’da başkanlığa ilk aday Mesut Mestan

Bursaspor’da 16 Mayıs’ta yapılması planlanan kongre için adaylığını açıklayan ilk isim Mesut Mestan oldu. Mevcut başkan Erkan Köristan’ın aday olmayacağını açıkladığı kongrenin ilk ayağında başkan seçilmezse 2. Tur 23 mayıs’ta...

Google Haberlere Abone ol
Bursaspor’da başkanlığa ilk aday Mesut Mestan

Bursaspor’da 16 Mayıs’ta yapılması planlanan kongre için adaylığını açıklayan ilk isim Mesut Mestan oldu. Mevcut başkan Erkan Köristan’ın aday olmayacağını açıkladığı kongrenin ilk ayağında başkan seçilmezse 2. Tur 23 mayıs’ta gerçekleştirilecek.

    Mesut Mestan başkan adaylığıyla ilgili yazılı bir açıklama yaptı. Kulübün önde gelen taraftar grupları ve taban birlikleri temsilcilerinin, camiada birlikteliği sağlaması için bu göreve talip olmasını istemesi üzerine başkanlığa aday olduğunu belirten Mestan şunları ifade etti:

     “Camiamızın gerçek sahipleri ve paydaşları olan büyük Bursaspor taraftarlarının, yarım asırlık tarihimizde görülmemiş bir birliktelik sağlayarak şahsımı Bursaspor Kulübü Başkanlığı görevine layık görerek yaptığı bu davete, gerçek bir Bursaspor sevdalısı olarak sessiz kalmam mümkün olmadı. Bu nedenle olağanüstü genel kurulda Bursaspor Kulübü Başkanlığı görevine aday olmaya karar verdim. Büyük düşünen, büyük hedefleri olan, taraftarının başını öne eğdirmeyen, birlik ve beraberliği tüm Türkiye'ye örnek olacak, sadece Türkiye'de değil Avrupa'da da artık 'Ben varım' diyecek büyük Bursaspor oluşturmak hedefiyle çıktığımız bu yolda en büyük destekçilerimizin yine gerçek Bursaspor sevdalıları olacağına inanıyoruz."

CİHAN

Yorumlar