Bursaspor'da 3 başkan adayının listesi belli oldu

Spor Toto Süper Lig’de bu sezon hedeflediği başarıya ulaşamayan Bursaspor’da kongre heyecanı yaşanıyor. 16-23 Mayıs tarihlerinde yapılması kararlaştırılan olağanüstü kongre öncesinde Bursaspor Kulübü başkan adayları Cüneyt Özkan,...

Google Haberlere Abone ol
Bursaspor'da 3 başkan adayının listesi belli oldu

Spor Toto Süper Lig’de bu sezon hedeflediği başarıya ulaşamayan Bursaspor’da kongre heyecanı yaşanıyor. 16-23 Mayıs tarihlerinde yapılması kararlaştırılan olağanüstü kongre öncesinde Bursaspor Kulübü başkan adayları Cüneyt Özkan, Mesut Mestan ve Recep Bölükbaşı, yönetim kurulu asil-yedek, disiplin kurulu asil-yedek ve denetleme kurulu asil-yedek listelerini kulüp Divan Başkanlık Kurulu Başkanlığı'na teslim etti.

    Özlüce Tesisleri’ne ilk gelen başkan adayı Avukat Cüneyt Özkan oldu. Özkan, listesini Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Kadri Şankaya’ya teslim etti. Özkan şunları kaydetti: “Divan Başkanlık Kurulu Başkanlığımıza listelerimizi vermiş bulunuyoruz. Bursaspor için hayırlı olmasını diliyorum. Biliyorsunuz Soma’da meydana gelen bir facia var. Tüzüğümüz gereği listelerimizi bugün vermemiz gerekiyordu. Soma'da yaşanan faciada hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyorum. Listelerimizde muhakkak değişiklikler olacaktır. 21 Mayıs’ta nihai listelerimizi sunacağız. Önceliğimiz kongrenin Bursaspor’a hayırlı olmasıdır."

    Çekilen kura sonucunda Cüneyt Özkan’ın oy pusulasının rengi turuncu üzerine siyah renk oldu. Özkan’ın listesinde şu isimler bulunuyor: "Serdar Avcı, İslam Muröz, Erkan Öncel, Hasan Kumru, İsmail Yurtoğlu, Özcan Üncül, Erhan Yaran, Aydın Arslan, Adnan Yazık, Murat Çalıkapan, Numan Çatmakaş, Mesut Bedel, Rahmi Salcı, Ercan Başaran."

    BÖLÜKBAŞI'NIN LİSTESİ

    Özlüce Tesisleri’ne gelen Recep Bölükbaşı da listesini Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Kadri Şankaya’ya teslim etti. Bölükbaşı yaptığı açıklamada, "Bugün çok üzgünüz. Soma’da yaşanan maden faciası hepimizi derinden üzdü. Olayda yaşamını yitiren şehitlerimiz Allah’tan rahmet, ailelerine sabır ve başsağlığı diliyorum. Divan Başkanlık Kurulu Başkanlığımıza listelerimizi teslim ettik. Bursaspor için hayırlı olmasını diliyorum. Diğer adaylara başarılar diliyorum. Bursaspor için bizler için hangisi hayırlıysa o olsun. Birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var. Seçilecek olan başkanın yanında olmalıyız." dedi.

    Çekilen kura sonucunda Recep Bölükbaşı’nın oy pusulası yeşil üstüne beyaz renk oldu. Bölükbaşı'nın yönetim kurulu asil listesinde şu isimler yer alıyor: "Cemali Acar, Özdem Demir, Gözde Meraklı, Ayhan Nalbant, İbrahim Akın, Abti Öztürk, Burhan Şentürk, Emir İrgin, Kenan Polat, Bayram Üçkardeş, Can Sağır, Hayrettin Gülgüler, Zafer Adem Mete, Uğur Çelikyay."

MESTAN'IN LİSTESİ

    Diğer başkan adayı Mesut Mestan da listesini Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Kadri Şankaya’ya teslim etti. Mestan, "Divan Başkanlık Kurulu Başkanlığımıza listelerimizi vermiş bulunuyoruz. Bursaspor için hayırlı olmasını diliyorum. Bizim için kutsal olan bu göreve talip olduk. Hepimiz için hayırlı olsun." diye konuştu. Çekilen kura sonucunda Mesut Mestan’ın oy pusulasının beyaz üstüne yeşil renk oldu. Mestan’ın listesinde şu isimler yer aldı: "Fatih Bayraktar, Doğan Tayfur Binay, Hakan Kahya, Gülsüm Akdemir, Erdal Güneş, Konur Kınalı, Onur Uçaklı, İbrahim Aydın, Uğur Hacıoğlu, Serkan Aykutoğlu, Turan Öztürk, Zeynep Çalışkan, İsmail Erentöz, Hayri Engin."

CİHAN

Yorumlar