Bursaspor'a, TOFAŞ sponsorluğu

BURSA (AA) - Bursaspor Kulübü, Bursa Büyükşehir Belediyesi Stadı'nın tribün sponsorluğu için TOFAŞ ile anlaştı. Yeşil-beyazlı kulübün internet sitesinden...

Google Haberlere Abone ol
Bursaspor'a, TOFAŞ sponsorluğu


BURSA (AA) - Bursaspor Kulübü, Bursa Büyükşehir Belediyesi Stadı'nın tribün sponsorluğu için TOFAŞ ile anlaştı.

Yeşil-beyazlı kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, TOFAŞ ile yapılan sponsorluk görüşmelerinin olumlu sonuçlandığı bildirildi.

Yapılan anlaşma çerçevesinde stadın kuzey tribününün, 900 bin dolar karşılığında 3 yıl boyunca "TOFAŞ Tribünü" ismini alacağı kaydedildi.

Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay, yapılan anlaşma dolayısıyla TOFAŞ'a teşekkür ederek, "Bursa'nın en önemli markası kuşkusuz Bursaspor'dur. Bursa'nın ve buradan dünyaya açılan bütün firma ve markaların kulübümüzle işbirliği içinde olduklarını görmek, bu şehrin insanına ve taraftarımıza gurur verir. TOFAŞ'ın Bursaspor'a isim sponsoru olması önemli bir işarettir. Kısa sürede stadın ismini, tribünlerini ve localarını Bursa markalarıyla buluşturacağımıza inanıyorum." değerlendirmesinde bulundu.

TOFAŞ Üst Yöneticisi Cengiz Eroldu da Bursaspor'a destek kapsamında önemli bir anlaşmaya imza atmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, "TOFAŞ Tribünü'nün, Bursaspor'a uğur getirmesini ve Bursaspor'un da başarılarıyla Bursa halkını gururlandırmasını diliyoruz." ifadesini kullandı.

Yorumlar