Bursaspor’a 3 yıllık imza atan Milanlı Traore: Şampiyon olmaya geldim

Bursaspor, geçen sezon Kayseri Erciyesspor'da kiralık olarak forma giyen Bakaye Traore ile 3 yıllık resmi sözleşme imzaladı. Milan’la 2015 yılına kadar sözleşmesi bulunan Malili futbolcu için Bursaspor’un bonservis bedeli ödemeyeceği belirtildi....

Google Haberlere Abone ol
Bursaspor’a 3 yıllık imza atan Milanlı Traore: Şampiyon olmaya geldim

Bursaspor, geçen sezon Kayseri Erciyesspor'da kiralık olarak forma giyen Bakaye Traore ile 3 yıllık resmi sözleşme imzaladı. Milan’la 2015 yılına kadar sözleşmesi bulunan Malili futbolcu için Bursaspor’un bonservis bedeli ödemeyeceği belirtildi. Malili krampon ilk demecinde, "Şampiyon olmaya geldim." dedi.

Bursaspor Özlüce Tesisleri'nde düzenlenen imza törenine Bursaspor Kulübü 2. Başkanı Hasan Gülayan, Futbol Şube Sorumlusu Teknik Asbaşkan İlyas Acar ve Altyapı ve Amatör Şubeler Sorumlusu Ali Turan da hazır bulundu. İtalya'nın Milan Kulubü'nden Traore'yi transfer ettiklerini belirten Hasan Gülayan, "Bedelsiz olarak kulübünden aldık. 1985 doğumlu bir arkadaşımız. Hocamızın istediği yere bir futbolcu aldık. İnşallah başarılı olur. Hayırlı Uğurlu olsun." diye konuştu.

'ALLAH UTANDIRMASIN'

Bursaspor'a gelmekten dolayı çok mutlu olduğunu belirten Traore şunları kaydetti: "3 sene önce de Bursaspor ile görüşmem olmuştu; ama kısmet bu yılmış. Geçen sene Türkiye'de oynadıktan sonra Bursaspor'un ne kadar önemli bir takım olduğunu gördüm ve anlaşmak kolay oldu. Fransa ve İtalya'dayken Bursa için çok güzel şeyler söylüyorlardı. Büyük bir kulüp olduğunu söylediler. Geçen sene burada oynayarak, kendi tespitimle doğru olduğunu gördüm. Hocam ve başkanıma bana güvendikleri için teşekkür ediyorum. İnşallah Allah beni utandırmaz. Benim ve Bursaspor'un hedefleri büyük. Şampiyon olmak için buradayım. Büyük takımlarda edindiğim birikimleri değerlendirip şampiyon olmak istiyoruz. İnşallah güzel bir sezon geçirip, şampiyon olacağız. Hedefimiz şampiyon olmak. Zaten mazide bir şampiyonluk var. Bunu tazelemek için buradayım. Diliyorum ki, gelecek sezon güzel bir sene geçirip şampiyon olacağız. Taraftarı çok beğeniyorum. Onların da transferimde etkisi oldu. Geçen sene burada oynadığımda büyük taraftarı gördüm."

İmza töreninin ardından Traore, yeşil-beyazlı kulübün atkısıyla basın mensuplarına poz verdi.

'GÖNDERİLECEK FUTBOLCULAR İÇİN BEKLEMEDEYİZ'

Takımdan gönderilecek isimlerle ilgili bilgi veren Gülayan, bir soru üzerine yeni sezonda kadroda düşünülmeyen Frey, Civelli, Taiwo, Pinto ve Kazım'ın menajerleriyle ecerleriyle görüştüklerini söyledi.

Gülayan, "Menajerleri beklemekteyiz. 30 Ağustos'a kadar bir şey düşünüyorlar. Satabilirsek iyi olacak. Öbür türlü sıkıntı var. Bir şekilde yardımcı olmaya çalışıyorlar." şeklinde konuştu.

CİHAN

Yorumlar