Bursaspor yarın topbaşı yapıyor

Bursaspor, yeni sezon hazırlıklarını yarın akşam saatlerinde Özlüce Tesisleri’nde yapacağı antrenmanla başlayacak. 2014-2015 futbol sezonunun için ilk antrenmanı öncesi ise Bursaspor Teknik Direktörü Şenol güneş, düzenleyeceği basın...

Google Haberlere Abone ol
Bursaspor yarın topbaşı yapıyor

Bursaspor, yeni sezon hazırlıklarını yarın akşam saatlerinde Özlüce Tesisleri’nde yapacağı antrenmanla başlayacak. 2014-2015 futbol sezonunun için ilk antrenmanı öncesi ise Bursaspor Teknik Direktörü Şenol güneş, düzenleyeceği basın toplantısıyla gazetecilerin sorularını cevaplandıracak.

Yeni sezon öncesi kadrosunu şekillendirmeye çalışan Bursaspor yönetimi, kadroda düşünülmeyen yabancı oyuncuların gönderilmesi için menejerlerden haber bekliyor. Yeşil beyazlı takım yarın saat 18.30’da yeni sezonun ilk antrenmanını gerçekleştirecek.

Antrenman öncesinde ise teknik patron Şenol Güneş ise saat 12.00'de Özlüce Tesisleri'nde basın toplantısı düzenleyecek. Bursaspor yönetim kurulunun da yarın futbolcularla bir görüşme yapacağı öğrenildi. Yeşil beyazlı takım, yeni sezon hazırlıklarını 6 Temmuz’a kadar Özlüce Tesisleri'nde sürdürecek, ardından Kocaeli Kartepe'de kampa girecek.

CİHAN

Yorumlar