Bursaspor U17 Takımı Türkiye şampiyonu oldu

Bursaspor, U17 Elit Ligi'nin 34. haftasında Dereağzı Tesisleri'nde Fenerbahçe'nin konuğu oldu. Yeşil beyazlılar 0-0 biten maçın ardından puanını 78'e çıkararak Beşiktaş'ın önünde ikili averajla Türkiye şampiyonu oldu.Fenerbahçe Dereağzı...

Google Haberlere Abone ol
Bursaspor U17 Takımı Türkiye şampiyonu oldu

Bursaspor, U17 Elit Ligi'nin 34. haftasında Dereağzı Tesisleri'nde Fenerbahçe'nin konuğu oldu. Yeşil beyazlılar 0-0 biten maçın ardından puanını 78'e çıkararak Beşiktaş'ın önünde ikili averajla Türkiye şampiyonu oldu.

Fenerbahçe Dereağzı Tesisleri'nde oynanan mücadeleyi Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı Teknik Direktör Şenol Güneş ve antrenör İrfan Buz'da takip etti.

Karşılaşmanın ilk devresinde her iki takımda neredeyse hiç pozisyona giremedi. Müsabakanın ikinci devresi de pozisyon açısından kısır geçince maç 0-0 sona erdi.

Bu arada Başkan Recep Bölükbaşı, karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada, şampiyonlukta emeği geçen herkese teşekkür etti. "Yönetime seçildiğimiz günden beri bu bize hediye edilen 2. şampiyonluk oldu. İlk şampiyonluğumuz geçtiğimiz günlerde Hakan Cenkçiler ve Mesut Aldanmaz'ın takımından geldi." diyen Başkan Bölükbaşı şunları söyledi:

"Bugünde burada Harun Şen hocamızın U17 takımıyla Türkiye şampiyonluğu sevinci yaşadık. Genç oyuncularımız centilmence mücadele ettiler. Bu şampiyonlukta emeği geçen herkese teşekkür ediyor ve kutluyorum. Ben burada bizi ağırlayan Fenerbahçe yönetimine teşekkür ediyorum. Hocalarımız bana bu şampiyonluğun sözünü vermişlerdi. Ben de kulüp başkanı olarak bu şampiyonluğu istediğimi kendilerine belirtmiştim. Bu isteğim doğrultusunda takımımızı yalnız bırakmak istemedim, müsabakanın bir bölümünü Şenol Güneş hocamızla birlikte izledim daha sonra Şenol hocamız ayrıldı.

Güzel bir mutluluk yaşadık. Bursa ve Bursaspor bu tür başarıları hak ediyor. Her zaman söylediğim gibi birlik ve beraberlik olduğu sürece her zaman başarı gelecektir. Yeter ki biz bunu isteyelim önümüzde hiçbir engel yok. İletişim birlik ve beraberlik her zaman bu sonucu getirir. Biz de bunu burada hep birlikte görmüş olduk. Benim hedefimde yönetim kurulumuzun hedefi de her zaman ve her kulvarda kupalara oynayan bir Bursaspor."

CİHAN

Yorumlar