Bursaspor-Trabzonspor maçının ardından

Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında konuk ettiği Trabzonspor ile son dakikada yediği golle 2-2 berabere kalan Bursaspor'da teknik ekip hakeme tepki gösterdi.Bursaspor Teknik Sorumlusu Ümit Şengün, maçtan sonra yaptığı açıklamada, son zamanlarda...

Google Haberlere Abone ol
Bursaspor-Trabzonspor maçının ardından

Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında konuk ettiği Trabzonspor ile son dakikada yediği golle 2-2 berabere kalan Bursaspor'da teknik ekip hakeme tepki gösterdi.

Bursaspor Teknik Sorumlusu Ümit Şengün, maçtan sonra yaptığı açıklamada, son zamanlarda 3-4 hakem hatası ile maç kaybettikleri için hedeflerinden uzaklaştıklarını söyledi.

Özellikle maç öncesinde söylediği hakem hatalarına maç sonrasında da vurgu yapan Şengün, "Biraz kendi hatamız, birazda kasıtlı olduğuna inanmak istemiyorum ama üç dört tane maçı da hakem hataları ile kaybettik ve hedeften uzaklaştık. Ama oyuncu arkadaşlar her şeyleri ile burada bugün mücadele ettiler. Bundan sonrada Bursaspor'a yakışan mücadeleyi vereceğiz. Bundan sonra kalan iki maçımızda düşme mücadelesi veren takımlarda oynayacağız. Biz mücadelemizi göstereceğiz. Bundan sonrada elimizden geleni yapıp kalan maçları kazanmaya çalışacağız." dedi.

'ATAMAYANA ATARLAR'

Bursasporlu oyuncu Ethem Pülgir ise, maça iyi başladıklarını ancak sonunu getiremediklerini belirterek, "Atamayana atarlar, Trabzonspor son dakikalarda bizden iyiydi açıkçası, gol yemesek daha iyi olurdu. Biraz ilk maç olduğu için heyecan vardı ama zaman geçince bunu üzerimizden atacağımızı düşünüyorum." şeklinde açıklamada bulundu.

Ozan Tufan ise, zor bir maç oynadıklarını belirterek, "Kendi evimizde rakip Trabzonspor, güçlü bir takım, iyi başladık maça, sonrasında golü yedik. Tabi hatalarımız oldu. Gardımız düştü benimde bir hatam var, orada golü yedik. Bu sezon takım adına çok şansız bir durum var, herkesten özür diliyoruz." dedi.

BU 1 PUAN BİZE AVRUPA YOLUNDA AVANTAJ SAĞLAR

Trabzonspor teknik sorumlusu Cemil Canalioğlu ise yaptığı açıklamada, seyir zevki yüksek bir mücadele izlettirdiklerini belirterek, "Kazanmak için geldiğimiz Bursa deplasmanından bir puanla ayrılıyoruz. Final vuruşlarını iyi değerlendirebilsek belki buradan galibiyetle ayrılabilirdik. Futbolcularımı kutluyorum, çünkü son düdük çalana kadar mücadelelerini devam ettirdiler. Kendilerini kutluyorum." dedi.

Oyunculardan Kadir Keleş ise Bursa deplasmanının her zaman zor olduğunu belirterek, "Ama Trabzonspor ise her zaman şanına yakışır mücadele etmiştir. Bu maçta da kendimize yakışan mücadeleyi ettik, son vuruşlarda biraz daha şanslı olabilsek bu günkü maç daha farklı bitebilirdi." dedi.

Mustafa Akbaş da, Bursa'ya üç puan için geldiklerini belirterek, "Üç puan parolası ile maça çıktığımız Bursa deplasmanında hafta içi çok çalıştım ve iki tarafta galip gelebilirdi. Ama seyircilere iyi bir maç seyrettiğimizi düşünüyorum. Deplasmanda aldığımız bir puan bize Avrupa yolunda iyi bir avantaj sağlar. Bundan sonra Galatasaray maçına bakacağız." şeklinde değerlendirmede bulundu.

CİHAN

Yorumlar