Bursaspor teknik direktörü İrfan Buz: Bursaspor ruhu bu maçta ortaya çıktı

Bursaspor teknik direktörü İrfan Buz, "4-3'lük bir galibiyet, inanılmaz derecede ihtiyacımız olan bir galibiyet, özellikle bayan ve çocuk taraftarlarımıza teşekkür ediyorum.

Google Haberlere Abone ol
Bursaspor teknik direktörü İrfan Buz: Bursaspor ruhu bu maçta ortaya çıktı

Bursaspor teknik direktörü İrfan Buz, "4-3'lük bir galibiyet, inanılmaz derecede ihtiyacımız olan bir galibiyet, özellikle bayan ve çocuk taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Oyuncularım da her şeyi yaptılar, Bursaspor ruhu bu maçta ortaya çıktı, bu ortaya çıktığı zaman bizim alamayacağımız maç yoktur." dedi.

Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında Bursa'da oynanan ve ev sahibi ekip Bursaspor'un 4-3'lük galibiyeti ile sonuçlanan Bursaspor-Sivasspor maçı sonrasında teknik Direktör İrfan Buz açıklamalarda bulundu. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Bursaspor teknik direktörü İrfan Buz, şunları söyledi:

"4-3'lük bir galibiyet, inanılmaz derecede ihtiyacımız olan bir galibiyet, özellikle bayan ve çocuk taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Bu 3 puanı taraftarımıza armağan etmek istiyorum. Bunlar her zaman Bursaspor ruhu, Bursaspor'un kesinlikle kişilikle, korkmayan, basan, oynamak isteyen, taraftarlar da bu futbolu seyretmek istiyorlar. Ben de onlara bir çağrıda bulunuyorum; onları çok seviyorum, onları özlediğimizi ve takımımızın özlediğini buradan söylüyorum. Bize destek versinler, onlarla daha güçlü olacağız.

Camiamızın ihtiyacı olan 3 puanı aldık. İnanılmaz derecede mutluyum, futbolcular ellerinden gelen her şeyi yaptılar, zaman zaman defansif zaaflarımız oldu. Sanırım ikinci devre yaptığımız hamlelerden sonra birlikte olayı daha düzgün bir hale getirdik. Mecburen öyle yaptık. Pozisyona giriyorduk ama geride orta sahada ödün vermeye başlamıştık. Şamil'in girişinden sonra daha iyi olduk. Pozisyon yakaladık ve tabiki Fernandao'nun da 3 gol atması bizi sevindirdi. Ama ben bütün futbolcularımı kutluyorum. Her şeyi yaptılar, Bursaspor ruhu bu maçta ortaya çıktı, bu ortaya çıktığı zaman bizim alamayacağımız maç yoktur."

'Bu kadar kısa kürede ne değişti?' sorusuna ise Buz, "Hep birlikte sevinmek ve kaybettiğimizde de birbirimize sarılarak bunu kabul etmek istiyoruz. Ancak mücadele ederek kazanmak istiyoruz. Fernandao'da iki hafta sonra o da burada bir patlama yaptı onun adına da seviniyorum. Bütün kadroda olmayanlarda bize pozitif enerjisin ile bize yardım ediyor. Bu derece kardeşlik, arkadaşlık göstergesini o da futbolda çok önemlidir." dedi.
CİHAN

Yorumlar