Bursaspor, son antrenmanını minikler eşliğinde yaptı

Bursaspor, Spor Toto Süper Lig'in 34'üncü haftasında kendi sahasında oynayacağı Gaziantepspor maçı hazırlıklarına devam etti. Yeşil beyazlı ekip, basına ve taraftara açık olan sezonun son antrenmanını miniklere açtı. Başta anaokulları...

Google Haberlere Abone ol
Bursaspor, son antrenmanını minikler eşliğinde yaptı

Bursaspor, Spor Toto Süper Lig'in 34'üncü haftasında kendi sahasında oynayacağı Gaziantepspor maçı hazırlıklarına devam etti.

Yeşil beyazlı ekip, basına ve taraftara açık olan sezonun son antrenmanını miniklere açtı. Başta anaokulları olmak üzere çeşitli okullardan gelen öğrenciler yeşil beyazlı futbolcularla antrenman öncesi bir araya gelip fotoğraf çektirdi. Futbolculara çiçek ve baklava ikramında bulunan minik öğrenciler, antrenman sahasında timsah yürüyüşü yapıp takım lehine tezahüratta bulundu. Bursasporlu futbolcular ise okul gruplarını tek tek dolaşarak hatıra fotoğrafı çektirdi.

Teknik direktör İrfan Buz nezaretinde yapılan antrenman sakat olan Civelli, Basser ve Serdar Aziz katılmadı. Milli takımlarda bulunan Sestak ile Enes Ünal da antrenmanda yer almadı.

Isınma koşuları ile başlayan antrenman daha sonra 5'e 2 top kapma çalışması ve taktik çalışma ile devam etti. Bursaspor ligin son antrenmanını yarın basına kapalı olarak yaparak kampa girecek.

CİHAN

Yorumlar