Bursaspor SOMA yazılı formayla Gaziantepspor karşısında

Bursaspor, Spor Toto Süper Lig'in 2013-2014 sezonunun son maçında Gaziantepspor'u konuk ediyor. Bursaspor tribünlerinde Soma faciasına yönelik ilginç pankartlar yer aldı. Ayrıca Bursasporlu futbolcular yeşil beyaz üzerinde SOMA yazılı formayla...

Google Haberlere Abone ol
Bursaspor SOMA yazılı formayla Gaziantepspor karşısında

Bursaspor, Spor Toto Süper Lig'in 2013-2014 sezonunun son maçında Gaziantepspor'u konuk ediyor. Bursaspor tribünlerinde Soma faciasına yönelik ilginç pankartlar yer aldı. Ayrıca Bursasporlu futbolcular yeşil beyaz üzerinde SOMA yazılı formayla maça çıktı.

Ev sahibi yeşil beyazlı takım, sezonun son maçını da cezası sebebiyle sadece kadın ve çocuk taraftarlar önünde oynayacak. Bursaspor, aldığı ceza sebebiyle yeni sezonun 3 maçını da kadın ve çocuk taraftarları önünde oynayacak. Böylelikle Bursaspor'un bu sezon ceza aldığı maç sayısı 9 olarak kayıtlara geçti.

O KADAR KAZDILAR Kİ; CENNETE DÜŞTÜLER

Bursa Atatürk Stadı'nda güzel havaya rağmen az sayıdaki kadın ve çocuk taraftarlar izledi. Maç öncesi ısınmak için sahaya çıkan Bursasporlu futbolcu ve teknik heyet, üzerinde 'Soma' yazılı siyah tişörtlerle çıktı.

Bursa Atatürk Stadı'ndaki taraftarlar, tribünlere astıkları 'Kömür bitti Soma', 'Soma ne haldeyim', 'O kadar çok kazdılar ki cennete düştüler' yazılı pankartlarla Soma faciası acısına ortak oldular. Maç öncesi Soma'daki maden ocağında hayatını kaybedenler için saygı duruşundu bulunuldu.

İŞTE KADROLAR

Stat: Bursa Atatürk Stadı

Hakemler: Cüneyt Çakır, Bahattin Duran, Tarık Ongun

Bursaspor: Harun, Şener, İbrahim, Ethem, Ozan Tufan, Volkan Şen, Bekir, Taşkın, Ozan İpek, Furkan, Fernandao.

Gaziantepspor: Serdar, Şenol, Binya, Stankevıcıus, Kemal, Ekrem, Muhammed İldiz, Serdar Özbayrak, Mustafa Durak, İbrahim Akın, Cenk Tosun.

CİHAN

Yorumlar