Bursaspor, Şenol Güneş'le sezonun ilk maçına çıktı

Bursaspor, UEFA Avrupa Ligi 2'nci ön eleme turu ilk maçında Gürcistan'ın Chikhura Sachkhere takımıyla karşılaşıyor. Yeşil-beyazlı takım, bu karşılaşma ile üst üste 5. kez Avrupa Kupaları’nda sahne alıyor. Sezon öncesi Teknik Direktör...

Google Haberlere Abone ol
Bursaspor, Şenol Güneş'le sezonun ilk maçına çıktı

Bursaspor, UEFA Avrupa Ligi 2'nci ön eleme turu ilk maçında Gürcistan'ın Chikhura Sachkhere takımıyla karşılaşıyor. Yeşil-beyazlı takım, bu karşılaşma ile üst üste 5. kez Avrupa Kupaları’nda sahne alıyor.

Sezon öncesi Teknik Direktör Şenol Güneş ile anlaşan ve Aydın Karabulut, Bakaye Traore transferleri ile kadrosunu güçlendiren Bursaspor, Avrupa’da gruplara kalmak istiyor. Avrupa’daki 31. maçı ile sezonun ilk resmi maçına çıkan Bursaspor, Gürcü rakibini yenerek ikinci maç öncesi avantaj elde etmeye çalışacak.

ŞENOL GÜNEŞ TARAFTARLA BULUŞTU

Sezon başında Bursaspor teknik direktörlüğüne getirilen Şenol Güneş, takımıyla ilk resmi maçına çıktı. Bu müsabaka ile ilk kez taraftarla buluşan Güneş, büyük heyecan yaşadı. Yeşil-beyazlı taraftarlar da maç öncesi deneyimli teknik adamı tribünlere çağırarak sevgi gösterisinde bulundu.

89 GÜN SONRA TARAFTAR TAKIMLA BULUŞTU

Bursa Atatürk Stadı'ndaki mücadeleye yeşil-beyazlı taraftarlar yoğun ilgi gösterdi. 2013-14 sezonunun 30’uncu haftasında oynadığı Elazığspor maçının ardından aldığı ceza sebebiyle taraftarından yoksun kalan Bursaspor, 89 gün sonra taraftarı ile buluştu. Atatürk Stadı’nı dolduran yaklaşık 25 bin kişi, maç öncesi ve maç esnasında yaptığı tezahüratlarla takımlarını destekledi. Karşılaşma öncesi sahaya çıkan futbolcular tek tek tribüne çağrılarak alkışlandı. Yeşil-beyazlı taraftarlar, ünlü atkı şovunun yanı sıra farklı şovlarla adeta görsel bir şölen sundu.

TARAFTARLAR STATTA ORUÇ AÇTI

Bu arada, stada erken gelen çok sayıda taraftar orucunu tribünlerde açtı. Tribünlerde ezanı bekleyen ve vaktin girmesiyle oruç açan taraftarlar ilginç görüntüler oluşturdu. Birçok taraftar ise stat çevresinde oruç açmayı tercih etti. Yeşilliklerde ya da banklarda oturan Bursaspor taraftarları, yemeklerini yedikten sonra tribünlerdeki yerini aldı.

SERDAR AZİZ, EMRE TAŞDEMİR YOK

Bursaspor'da sakatlıkları devam eden Serdar Aziz ve Emre Taşdemir, bu karşılaşmada yer alamadı. Şenol Güneş, yeni transferler Bakaye Traore ile Aydın Karabulut'a ilk 11'de görev verdi. Konuk ekip Chikhura Sachkhere'de ise cezalı Lasha Chikvaidze ile sakatlığı süren Lasha Tchelidze forma giyemeyecek. CİHAN

Yorumlar