Bursaspor - MP Antalyaspor maçı öncesi notlar

Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Bursaspor, Bursa Atatürk Stadı’nda Medical Park Antalyaspor’u ağırlıyor.

Google Haberlere Abone ol
Bursaspor - MP Antalyaspor maçı öncesi notlar

Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Bursaspor, Bursa Atatürk Stadı’nda Medical Park Antalyaspor’u ağırlıyor. Bursaspor'da Sercan ve Volkan Şen iki buçuk yıllık aranın ardından Bursa Atatürk Stadı'nda taraftarların huzuruna çıkıyor. İki futbolcu da maça yedek kulübesinde başlıyor.

Rüzgarlı bir havanın hakim olduğu Atatürk Stadı’nda yeşil beyazlı taraftarlar takımlarını yalnız bırakmadı. Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, bir dönem çalıştırdığı Bursaspor’a karşı bu sezon ilk kez Bursa’da bir maça çıkıyor.

Bursaspor Teknik Direktörü Christoph Daum ile Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba maç öncesi birbirlerine başarı dileklerinde bulundu. Bursaspor taraftarları, ısınmak için sahaya çıkan yeşil beyazlı futbolcuları tek tek tribünlere çağırarak yumruk şov yaptırdı.

SERCAN VE VOLKAN HEYACANI

Ev sahibi takımda kart cezalısı Şamil Cinaz kadrodaki yerini alamadı. Teknik Direktör Daum, yeni transfer Renato Caja yabancı kontenjan sebebiyle maç kadrosuna alınmadı.

Renato Caja, maçı tribünden izleyecek. Ev sahibi Bursaspor’un yıllar sonra kadrosuna yeniden kattığı eski futbolcuları Sercan Yıldırım ve Volkan Şen ise sahaya yedek kulübesinde çıkıyor. İki futbolcu da 3 sezonun ardından bugün ilkkez Bursa Atatürk Stadı'na çıkıyor.

MELİH GÖKÇEK YEDEK KULÜBESİNDE

Medical Park Antalyaspor'da Türk vatandaşı olan Tita (Melih Gökçek) maça yedek kulübesinde başlıyor. Medical Park Antalyaspor'da Vederson, bu sezon Bursa'da Bursaspor'a karşı ilk maçına çıkıyor.

Trafik Güvenliği Platformu'nun trafik kurallarına atıfta bulunulan pankartla sahaya çıkarken Bursaspor takımı da "Büyük Bursaspor taraftarı küfür etme, ettirme" şeklindeki pankartla sahaya çıktı.
Konuk takım karşısında sahasında oynadığı maçlarda bariz bir üstünlüğü bulunuyor. Bugüne kadar iki takım arasında oynanan 45 karşılaşmanın 22’sini Bursaspor, 11’ini ise Medical Park Antalyaspor kazandı. Maçın orta hakemi Özgür Yankaya, bu maçla birlikte Bursaspor’un 14. maçına çıkıyor.

İŞTE İKİ TAKIMIN KADROSU
Stat: Bursa Atatürk
Hakemler: Özgür Yankaya, M.Şahan Yılmaz, Süleyman Özay
Bursaspor: Frey, Şener, Serdar, Civelli, Taiwo, Bekir Yılmaz, Belluschi, Kazım, Ferhat, Sestak, Fernandao
Medical Park Antalyaspor: Hakan Arıkan, Serkan, Giray, Emre, Vederson, Köksal, İnsa, Murat, Emrah, Enoh, Diarra
CİHAN

Yorumlar