Bursaspor, Kayseri Erciyesspor maçı hazırlıklarına başladı

Geçen hafta kendi evinde Trabzonspor ile 2-2 berabere kalarak 2 puan bırakan Bursaspor, bir günlük aranın ardından hazırlıklara başladı.Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Kayseri Erciyesspor ile deplasmanda 11 Mayıs Pazar günü saat 19.00'da...

Google Haberlere Abone ol
Bursaspor, Kayseri Erciyesspor maçı hazırlıklarına başladı

Geçen hafta kendi evinde Trabzonspor ile 2-2 berabere kalarak 2 puan bırakan Bursaspor, bir günlük aranın ardından hazırlıklara başladı.

Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Kayseri Erciyesspor ile deplasmanda 11 Mayıs Pazar günü saat 19.00'da karşılaşacak Bursaspor, hazırlıklarını Özlüce Tesisleri'nde sürdürüyor.

Teknik direktör İrfan Buz yönetiminde çalışan Bursaspor'da takımın moralli olduğu gözlendi. Saha ortasında kısa bir toplantının ardından koşu ile çalışmasına başlayan yeşil-beyazlı takım, açma germe hareketleri yaptı. Ardından beşe iki top kapma çalışması gerçekleştiren Bursaspor, çalışmanın son bölümünde ise maçın taktik antrenmanını yaptı.

Antermana 22 futbolcu katıldı. Sakatlıkları bulunan Serdar Aziz, Basser ve Ferhat Kiraz katılmadı. Hafif sakatlıkları bulunan Civelli, Volkan Şen ve Şener Özbayraklı ise tedbir amaçlı takımdan ayrı çalıştı. U17 Milli Takımı'nda bulunan Enes Ünal da antrenmanda yer almadı. Bursaspor yarın saat 11.00'de yapacağı çalışma ile hazırlıklarını sürdürecek. CİHAN

Yorumlar