Bursaspor Kaptanı Batalla:

- "Kayserispor maçını taraftarlarımızın desteğiyle kazandık"

Google Haberlere Abone ol
Bursaspor Kaptanı Batalla:

BURSA (AA) - Bursaspor Kaptanı Pablo Martin Batalla, dün akşamki Kayserispor maçını taraftarların desteğiyle kazandıklarını belirtti.

Batalla, kulübün resmi internet sitesinde yer alan açıklamasında, tribündeki taraftarların maçın tamamında takıma destek verdiğini, özellikle 10 kişi kaldıkları son 20 dakikalık bölümde bu desteğin daha da artarak kendileri için itici güç haline dönüştüğünü kaydetti.

Kayserispor karşısında takım olarak iyi mücadele ettiklerini ifade eden Arjantinli futbolcu, "Sadece 1 maç kazandık. Ligin en iyi takımı da değiliz. İyi bir takımız. Birbirimize destek olmalıyız. Davranış biçimimizi değiştirmeden ligin geri kalan kısmına devam etmeliyiz. Kayserispor maçını taraftarlarımızın desteğiyle kazandık” değerlendirmesinde bulundu.

Bursaspor'da, bu futbolcu grubuna kaptanlık yapmanın kendisi için gurur verici olduğunu vurgulayan Batalla, şunları ifade etti:

"İyi bir ekibimiz var. Burada olan herkes kulübe değer veriyor. Herkes her gün her yerde bunun hakkını vermeye çalışıyor. Böyle bir grubun kaptanı olmak çok daha fazla gurur veriyor. Ben de kaptanları olarak bu değeri taşımaya çalışıyorum. Onlara iyi liderlik yapmaya çalışıyorum. Sezon sonuyla ilgili hiçbir şey düşünmüyorum. Şu anda sadece kupa ve Kasımpaşa maçına odaklıyım. Bursaspor zor bir kulüp. Her maçı kazanmak için sahaya çıkıyorsunuz. Tek tek ele almayı daha doğru buluyorum. Bizim önümüzde hedefler var ama ben maç maç odaklanmaktan yanayım."

Yorumlar