Bursaspor, kadın taraftarları önünde Karabükspor karşısında galibiyet arayacak

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun (PFDK) geçtiğimiz haftaki Akhisar Belediyespor maçında taraftarlarının yaptığı çirkin ve kötü tezahürat sebebiyle 1 maç seyircisiz oynama cezası verdiği Bursaspor, yarın kadın ve çocuk taraftarları önünde galibiyet.

Google Haberlere Abone ol
Bursaspor, kadın taraftarları önünde Karabükspor karşısında galibiyet arayacak

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun (PFDK) geçtiğimiz haftaki Akhisar Belediyespor maçında taraftarlarının yaptığı çirkin ve kötü tezahürat sebebiyle 1 maç seyircisiz oynama cezası verdiği Bursaspor, yarın kadın ve çocuk taraftarları önünde galibiyet arayacak.

    PFDK'nın kararıyla morallerin bozulduğu Bursaspor'da, tüm hesaplar yarınki Kardemir Karabükspor maçından galip gelmek üzerine kuruldu. Teknik Direktör Christoph Daum'un iİstikrarı yakalayamadık diyerek durumu özetlediği Bursaspor, Spor Toto Süper Lig'in ikinci yarısında oynadığı 6 maçtan 2 galibiyet, 3 mağlubiyet ve 1 bebarelik aldı. Bugüne kadar Karabük ekibiyle 14'ü lig, 2'si Türkiye Kupası olmak üzere 15 maç yapan Bursa ekibi, bu müsebakalardan 7 kez rakibini yenerken, 6 yenilgi aldı, 2 maçtan da sahadan beraberlikle ayrıldı. Yeşil beyazlı takımda sakatlıkları bulunan Serdar Aziz ve Ferhat Kiraz'ın maç kadrosuna alınıp alınmayacağı maç günü netlik kazanacak.

MUHTEMEL 11'LER

    Yarın akşam hakem Halis Özkahya'nın yöneteceği maça Bursaspor'un şu muhtemel 11'le çıkması bekleniyor:
"Frey, Şener, İbrahim, Civelli, Taiwo, Sercan, Şamil, Belluschi, Volkan, Sestak, Fernandao."
CİHAN

Yorumlar