Bursaspor Futbol Okulu, 460 çocukla eğitime başladı

Bursaspor Futbol Okulu'nun 2014 – 2015 sezonu yaz döneminin açılışı Merinos Stadı’nda yapıldı. 460 öğrenci ile gerçekleşen 1. yaz dönemi açılışına Futbol Okulu ve Katlı Otopark’dan sorumlu Bursaspor Yönetim Kurulu Üyesi Sezer Sezgin...

Google Haberlere Abone ol
Bursaspor Futbol Okulu, 460 çocukla eğitime başladı

Bursaspor Futbol Okulu'nun 2014 – 2015 sezonu yaz döneminin açılışı Merinos Stadı’nda yapıldı. 460 öğrenci ile gerçekleşen 1. yaz dönemi açılışına Futbol Okulu ve Katlı Otopark’dan sorumlu Bursaspor Yönetim Kurulu Üyesi Sezer Sezgin de katıldı.

     Merinos Stadı’na gelen veliler çocuklarının antrenmanlarını tribünden izlediler. Bursaspor YÖnetim Kurulu üşesi Sezer Sezgin, "Futbol okulumuzun yaz sezonunun 1.dönem çalışmaları bugün başladı. 2. dönem çalışmaları ise bayramdan hemen sonra 6 Ağustos tarihinde başlayacak. 1. dönem çalışmalarımız 460 öğrenci ile başladı fakat kayıtlarımız devam ediyor bu sayının 500’ün üzerinde olacağını tahmin ediyoruz. Öğrenci sayımız her yıl artarak devam ediyor. Bizim burada öncelikli amacımız küçük yaş grubundaki öğrencilerimizin sağlıklı bireyler ve iyi bir Bursaspor’lu olmalarını sağlamak. Burada hocalarımız futbol eğitimi haricinde öğrencilere temel eğitimde veriyorlar. Burada çalışan teknik ekibimizin hepsi profesyonel antrenörlerden oluşuyor." dedi.

ÖNCE EĞİTİM SONRA FUTBOL

Bursaspor Futbol Okulu Koordinatörü Hakan Cenkçiler ise yaz dönemi açılışında önceliğin futbol değil eğitim olduğunu vurguladı. Cenkçiler, sözlerini şöyle tamamladı:

     "Öncelikle buraya yeni kayıt olan öğrencilerimize hoş geldiniz diyorum. Onlarda büyük Bursaspor camiasına katıldılar. Bursa’da bu yaş grubunda çocuklarımız çok fazla ama buraya gelme şansları çok az çünkü kontenjanlarımız kısıtlı. Bugün çalışmalarımızın ilk günü tribünde ailelerimiz var tüm stadımız cıvıl cıvıl. Bizim buradaki ilk hedefimiz çocuklarımızı iyi insan, sağlıklı birey yapmak, futbol daha sonra geliyor. Biz burada hedefimize ulaşıyoruz. Sayımız şuan 460 ama bugün gelen kayıtlarımızla birlikte 500’ün üzerine çıktığımızı düşünüyorum. Bir dönem daha yaz dönemi çalışmamız var onun ardından uzun süren bir kış dönemi çalışmamız oluyor. Buradan yetişen çocuklarımızla ilgili çok fazla projemiz var. Kısa süre sonra İngilizce kursumuz başlıyor. Buraya çocuklarını getiren velilerin sadece burada futbol eğitimi verildiğini düşünmemeleri lazım. Burada görev alan antrenörlerimize çok fazla iş düşüyor. Çocukların eğitimi ile birebir ilgileniyorlar." CİHAN

Yorumlar