Bursaspor, evinde Galatasaray’a yenilmiyor

Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final rövanş maçında Bursaspor ile Galatasaray yarın akşam Bursa Atatürk Stadı’nda karşı karşıya gelecek.

Google Haberlere Abone ol
Bursaspor, evinde Galatasaray’a yenilmiyor

Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final rövanş maçında Bursaspor ile Galatasaray yarın akşam Bursa Atatürk Stadı’nda karşı karşıya gelecek. TT Arena'da 2-2’lik ilk maçın rövanşında rakibini ağırlayacak olan yeşil-beyazlı takım, evinde Galatasaray’a yenilmiyor.

Bursaspor, sarı-kırmızılı takıma karşı 7 yıldır Bursa’da maç kaybetmedi. Galatasaray, en son galibiyetini 19 Ağustos 2007 tarihinde 1-0’lık skorla almıştı. O tarihten bu yana oynanan 7 karşılaşmadan 4’ü Bursaspor’un üstünlüğü ile sona erdi. 3 maç ise beraberlikle tamamlandı.

Son iki sezonda Bursa’da oynanan karşılaşmalar da 1-1 beraberlikle sona erdi. Ligin ilk yarısında oynanan karşılaşma Enes ve Burak’ın karşılıklı golleri ile yine 1-1 berabere tamamlanmıştı. Bursaspor, kendi sahasındaki son galibiyetini ise 2011-2012 sezonunda Batalla’nın golüyle aldı.

TARAFTAR 2,5 AY SONRA TAKIMLA BULUŞACAK

Bu arada Galatasaray’ı yenerek Ziraat Türkiye Kupası'nda finale yükselmek isteyen Bursaspor takımı, bu maçta uzun süre ayrı kaldığı taraftarıyla da buluşacak.

Alınan cezalar nedeniyle yaklaşık 2,5 aydan beri takımlarını izleyemeyen yeşil beyazlı taraftarlar, zorlu Galatasaray maçında tribündeki yerini alacak. Taraftarların maç boyunca takımlarına destek vermesi bekleniyor.
CİHAN

Yorumlar