Bursaspor çephesinden hakeme tepki

Bursaspor teknik sorumlusu Ümit Şengül, maçı hakemi Süleyman Abay ve ekibinin maçtaki yönetimiyle sınıfta kaldığını söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Bursaspor çephesinden hakeme tepki

Bursaspor teknik sorumlusu Ümit Şengül, maçı hakemi Süleyman Abay ve ekibinin maçtaki yönetimiyle sınıfta kaldığını söyledi.

Bursaspor’un deplasmanda 1-0 mağlup olduğu Gençlerbirliği karşılaşması sonrası düzenlenen basın toplantısında teknik sorumlusu Ümit Şengül ile futbolcular Ozan İpek ve İbrahim Öztürk açıklamalarda bulundu. Maçın hakemine eleştiriler bulunan Ümit Şengül, "Maç öncesi bu maçı yüzde yüz kazanmamız gerektiğini ifade ettik. Özellikle ilk yarıda çok kötü bir görüntü sergiledik. Bir türlü istediklerimiz yapamadık. Pozisyon üretmekte sıkıntılar yaşadık. İkinci yarı pozisyonlar bulsak da gol atmayı başaramadık. Rakibin bir yan topuyla gol yedik. Serdar’ın sakatlanması oyun düzenimizi bozdu. Maçta lehimize verilmesi gereken 2-3 tane penaltı pozisyonu var. İlker Meral’in Galatasaray maçında verdiği penaltıya bakıyorum alakası yok. Bu maçta Süleyman Abay net penaltı olarak düşündüğümüz pozisyonlarda bizi cezalandırıyor. Art niyet aramak istemiyorum. Ama bu kadar kötü yönetim görmedim. Süleyman Abay ve ekibi bugün sınıfta kalmıştır. Kendilerini vicdanlarıyla başbaşa bırakıyorum’’ dedi.

Yeşil-Beyazlı futbolcu Ozan İpek ise, maça istedikleri gibi başlayamadıklarını vurgulayarak, "İkinci yarını başıyla birlikte oyunun üstünlüğünü elimize aldık. Ama daha sonra çok alakasız gol yedik. Bundan sonra lehimize verilmeyen penaltılar oldu. Komik kararlar vermeye başladılar. Bizim emeğimize de yazık oluyor. Maçın önüne geçen hakemlerin hatası oldu." ifadelerini kullandı.

Takım kaptanı İbrahim Öztürk ise, bazı nedenlerden dolaya neticeye gidemediklerini veya neticeye götürülmediklerini iddia ederek, bu sıkıntıları sürekli yaşayan takım haline geldiklerini bunun nedenini de anlayamadıklarını söyledi.
CİHAN

Yorumlar