Bursaspor, bayan taraftarlar önünde Karabükspor maçında 3 puan peşinde

Spor Toto Süper Lig’in 24. hafta müsabakasına Bursaspor ile Kardemir Karabükspor arasında oynanan müsabaka kadın ve çocuk taraftarlar önünde başladı.

Google Haberlere Abone ol
Bursaspor, bayan taraftarlar önünde Karabükspor maçında 3 puan peşinde

Spor Toto Süper Lig’in 24. hafta müsabakasına Bursaspor ile Kardemir Karabükspor arasında oynanan müsabaka kadın ve çocuk taraftarlar önünde başladı. Stadyumu dolduran kadın ve çocuk timsahlar, renkli görüntüler oluşturdu.

Yeşil-beyazlıların cezası sebebiyle karşılaşmayı sadece bayan ve çocuk taraftarlar izliyor. Geçen hafta deplasmanda Akhisar Belediyespor’a mağlup olan Bursaspor, bu maça 3 puan parolası ile çıktı.

Bursaspor ile Kardemir Karabükspor arasında oynanan karşılaşmaya yoğun ilgi gösteren bayan ve çocuk taraftarlar renkli görüntüler oluşturdu. "İşte taraftar işte şampişyon" şeklinde sloganlar atan bayan taraftarlar pozisyonlarda ise yerinden fırlıyor.

Dün satışa çıkan biletleri kısa sürede tüketen bayan taraftarlar takılarına büyük destek veriyor. Ayrıca 'kalbimden sen değil Bursaspor aşkı var’, ‘ister mutluluk olsun ister keder, Bursaspor aşkı bir ömre bedel’, ‘tex aşk Bursaspor" gibi pankartlar açan bayan timsahlar, renkli görüntüler oluşturdu.

Diğer taraftan bayan taraftarların sık sık 'Yönetim istifa' şeklinde slogan atmaları gülüşmelere neden oldu.

DAUM’DAN ROTASYON

Bu arada Bursaspor Teknik Direktörü Christoph Daum, Kardemir Karabükspor maçına kadroda revizyon yaparak başladı.

Özellikle kaleci konusunda büyük bir sürpriz yapan Daum, Frey’in yerine Harun Tekin’e bu sezon ilk kez şans verdi. Ayrıca Taiwo’nun yerine Basser, Ferhat Kiraz’ın yerine de Sestak'la maça başlayan Daum, sürpriz yaptı.

Diğer yandan Bursaspor'dan Kardemir Karabükspor’a transfer olan Musa Çağıran’da bugün ilk kez eski takımına karşı mücadele ediyor.

İLK 11’LER

Her iki takımda zorlu müsabakaya şu 11’ler ile çıktı:
Bursaspor: Harun, Şener, Civelli, İbrahim, Basser, Şamil, Belluschi, Sercan, Caja, Sestak, Fernandao.
Kardemir Karabükspor: Waterman, Yiğit, Mabiala, Ahmet, Sow, Enaramo, Furkan, Erdem, Musa, İshak, Erkan
CİHAN

Yorumlar