Bursaspor, Batalla gittiğinden beri kaybetmiyor

Ziraat Türkiye Kupası’nda İnegölspor’u 3 golle geçen Bursaspor, bu sezon ilk kez 3 gollü galibiyet elde etti.

Google Haberlere Abone ol
Bursaspor, Batalla gittiğinden beri kaybetmiyor

Ziraat Türkiye Kupası’nda İnegölspor’u 3 golle geçen Bursaspor, bu sezon ilk kez 3 gollü galibiyet elde etti. Yeşil-beyazlı takım ayrıca, yenilmezlik serisini 6 maça çıkardı.

Takımdan ayrılan Pablo Martin Batalla krizi ile zor günler geçiren Bursaspor, ligin 12. haftasında Batalla’sız çıktığı Kasımpaşa maçından bu yana yenilgi yüzü görmedi. Yeşil beyazlılar, ligde oynadığı son 4 maçı kaybetmedi. En son ligin 11. haftasında Sivaspor’a 2-1 mağlup olan yeşil-beyazlı takım, ardından oynadığı 4 maçta bir galibiyet, 3 beraberlik aldı.

12. haftada Kasımpaşaspor ile 1 - 1 berabere kalan yeşil-beyazlılar, ardından Elazığspor’u 2 - 1 yendi. 14. haftada Gençlerbirliği ile golsüz berabere kalan Bursaspor, Trabzonspor ile oynadığı maçta ise son dakikalarda yediği goller nedeniyle 2 - 2 beraberlikle ayrıldı.

Bursaspor Ziraat Türkiye Kupası’nda Adanademirspor’u 2-1, İnegölspor’u ise 3-0 mağlup etmeyi başardı.

İLK KEZ 3 GOLLÜ GALİBİYET

Yeşi - beyazlılar, bu sezon ilk kez 3 gollü galibiyeti de kupada İnegölspor karşısında aldı. Daha önce oynadığı karşılaşmalarda 2 golden fazla atamayan Bursaspor, bu kez gol sayısını da artırmış oldu.

CİHAN

Yorumlar