Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı: Hedef zirve sonra şampiyonluk

Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı, gelecek sezon hedeflerinin zirve olduğunu sonrasında ise şampiyonluğu hedeflediklerini söyledi.İstanbul'da gerçekleşen Spor Toto Süper Lig'in 2014-2015 futbol sezonu fikstürüne katılan Başkan Bölükbaşı,...

Google Haberlere Abone ol
Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı: Hedef zirve sonra şampiyonluk

Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı, gelecek sezon hedeflerinin zirve olduğunu sonrasında ise şampiyonluğu hedeflediklerini söyledi.

İstanbul'da gerçekleşen Spor Toto Süper Lig'in 2014-2015 futbol sezonu fikstürüne katılan Başkan Bölükbaşı, yeni sezonun herkese hayırlı olmasını dileyerek, "Bursaspor Türkiye'nin sayılı şehir takımlarından birisi. Geçmişte şampiyon oldu. Avrupa Kupaları'na katıldı. Bu yılda Avrupa Kupalarında mücadele ediyoruz. Avrupa Kupaları'nda mücadele ettiğimiz için herkesten önce ligi açtık. Ligin ilk haftası kendi sahamızda Galatasaray'ı ağırlayacağız. Kendi sahamızda oynayacağımız karşılaşmada tüm avantajları kullanıp kazanmak istiyoruz. İlk maçın Galatasaray ile olması değil bizim ne yapacağımız önemli. Bu maçı kazanmak istiyoruz." dedi.

AF İSTİYORUZ

Öte yandan Bursaspor'un geçen yıldan kalan cezasından dolayı Galatasaray maçını seyircisiz oynayacaklarının hatırlatılması üzerine Başkan Bölükbaşı, şunları kaydetti:

"Lige cezalı başlayacağız. Açıkçası yapılacak birşey varsa af istiyoruz. Bu olmazsa da zaten bizi destekleyen bayan ve çocuk taraftarlarımız var. Futbolun seyircili olması gerekiyor. Taraftarlarımız da yeni sezonda artık şiddete başvurmamalı."

Tranfser çalışmalarının da devam ettiğini kaydeden Başkan, Avrupa kupası maçının bitiminde teknik direktör Şenol Güneş ile bir toplantı yapacaklarını ve bu toplantının sonuncuna göre tranfser çalışmalarına devam edeceklerini kaydetti.

'48 SENE SONRA ŞAMPİYON OLDUK'

Bir gazetecinin "Türkiye'nin 5. şampiyonu siz oldunuz. Bu yıl da şampiyonluk konuşuluyor mu ?" sorusuna Bursaspor Başkanı Bölükbaşı, şu cevabı verdi:

"48 sene sonra şampiyon olduk. Bursaspor ve taraftarı şampiyonluğu tabiki istiyor. Sonuçta biz de şampiyonluk diyoruz ama hedefimiz ilk beş içinde yer almak diyoruz. Avrupa Kupaları'na katılma hedefimiz var. Eğer bunu şampiyonlukla taçlandırırsak çok güzel olur. Hedefimiz zirve, sonra şampiyonluk."

CİHAN

Yorumlar