Bursaspor Başkanı Bölükbaşı: Rakiplerimizi her zaman saygıyla karşılıyoruz

Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı, yeşil beyazlı takımın UEFA Avrupa Ligi İkinci Ön Eleme turundaki muhtemel rakiplerini değerlendirdi. Başkan Recep Bölükbaşı, transfer çalışmaları hakkında da "Türkiye’nin en iyi hocalarından birisi...

Google Haberlere Abone ol
Bursaspor Başkanı Bölükbaşı: Rakiplerimizi her zaman saygıyla karşılıyoruz

Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı, yeşil beyazlı takımın UEFA Avrupa Ligi İkinci Ön Eleme turundaki muhtemel rakiplerini değerlendirdi. Başkan Recep Bölükbaşı, transfer çalışmaları hakkında da "Türkiye’nin en iyi hocalarından birisi şuan da bizim başımızda. Hocamızın istekleri doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Geçen sezon iyi bir kadromuz vardı. Altyapıdan gelen futbolcularımız var." diye konuştu.

    Bursaspor TV’de yaptığı açıklamada UEFA Avrupa Ligi 2.Ön Eleme Turu’nda iki kardeş ülkenin takımlarından birisi ile oynayacaklarını belirten Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı, yeşil beyazlı takımın her zaman rakiplerine saygıyla yaklaşan bir kulüp olduğunu ifade etti. Başkan Bölükbaşı, şunları kaydetti:

    "Öncelikle kura Bursamıza ülkemize hayırlı olsun. Bursaspor’un olması gereken yer Avrupa Kupaları. Bazen sıralama değil şansınızın da olması gerekiyormuş. İnşallah iyi olacak. İki takımda yabancı ülkelerden değil. Biri Makedonya diğeri Gürcistan. Her ikisi de kardeşimiz. Sonuçta ikisinde birisi gelecek. Hangisi gelirse gelsin, rakiplerimize saygı göstereceğiz. Futbol çok enteresan bir oyun. Bursaspor’da çok ciddi bir şekilde hazırlanacak ve görevini yerine getirecektir. Bursaspor, Bursa’nın ve Türkiye’nin markası. Bursaspor son dönemde Avrupa’ya alışkın. Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi’nde oynadık. Bu sene de şans yüzümüze güldü. Ama bu daha kesin değil. Çünkü Eskişehirspor ve Sivasspor’un CAS’a başvuruları var. CAS’ın kararı sonrasında bizim durumumuz netleşecek. Gidecekmişiz gibi bakıyoruz ama daha kesin değil."

TRANSFER BİTMEZ

    Başkan Recep Bölükbaşı yeni sezon hazırlıklarının devam ettiğini ve takımın 30 Haziran’da topbaşı yapacağını belirtti. Bölükbaşı, sözlerini şöyle tamamladı:

    "Bursaspor çok büyük bir takım. Bursaspor’da transfer bitmez. Türkiye’nin en iyi hocalarından birisi şuan da bizim başımızda. Hocamızın istekleri doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Geçen sezon iyi bir kadromuz vardı. Altyapıdan gelen futbolcularımız var. 30 Haziran’da toplanacaklar. Bir hafta kadar Bursa’da çalıştıktan sonra Kartepe’ye kampa gidilecek. 10 gün çalışıldıktan sonra Avrupa’da ki ilk maçımız Bursa’da olacak. Rüştünü ispat etmiş bir camiayız. Taraftarlarımızın desteğine ihtiyacımız var. Hiç bölünmeden ayrışmadan desteklemeleriyle turları da atlar, gruplara da kalırız. Ligde ve Türkiye Kupası’nda da başarılı oluruz. Geçtiğimiz sezon sıkıntılar yaşadık. Bu sezon yaşamayalım. Heyecan tekrar olsun istiyoruz. Ceza almayalım. Takımımızı, futbolcularımızı destekleyelim. Yöneticilerimize, başkanımıza sahip çıkalım. Bundan sonra başarı gelir." CİHAN

Yorumlar