Bursaspor Basın Sözcüsü Paçacı:

- "Bursa şehrine, Bursaspor'un büyüklüğüne yakışmayan bir sezonu geride bıraktık. Tabii bu, bizim kaderimiz değil sadece bir sezonluk kederimiz olabilir"

Google Haberlere Abone ol
Bursaspor Basın Sözcüsü Paçacı:

BURSA (AA) - Bursaspor Basın Sözcüsü Suat Paçacı, Bursa şehrine ve kulübün büyüklüğüne yakışmayan bir sezonu geride bıraktıklarını belirterek, "Tabii bu, bizim kaderimiz değil sadece bir sezonluk kederimiz olabilir." dedi.

Paçacı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Bursaspor'un geleceği için tüm camianın toparlanıp yeni bir makro planı hayata geçirmesi, bu planın ekonomik, sportif ve kurumsal içeriklerinin gerçekçi bir yaklaşımla oluşturulması gerektiğini söyledi.

Bursaspor'un geleceğe emin adımlarla gidebilmesi için öncelikle ayağını yorganına göre uzatması gerektiğini vurgulayan Paçacı, bunun yanında başarıya aç, kendisini kanıtlama hedefi olan, karakterli, her şeyden önemlisi sırtındaki formaya, taraftarlarına ve camiaya saygı gösterecek bir oyuncu grubunun oluşturulması gerektiğini anlattı.

Altyapısına, kaynağına sırtını değil yüzünü dönen bir sistem oluşturmaları gerektiğine işaret eden Paçacı, şöyle konuştu:

"Bursa şehrine, Bursaspor'un büyüklüğüne yakışmayan bir sezonu geride bıraktık. Tabii bu, bizim kaderimiz değil sadece bir sezonluk kederimiz olabilir. Her şeyde üç adım kuralı vardır. En uzağa ulaşabilmek için sıçramadan önceki iki adımı kısa ve sağlam atmak gerekir. Bu sezon, karanlık bir sezondu. Kesintisiz ve sürekli aydınlık için sabırlı olmak mecburiyetindeyiz. Camianın da birbirine inanması, güvenmesi şart. Bu yıl, sadece önümüzdeki sezonun değil, gelecek yılların, Bursaspor'u ikinci ve daha fazla şampiyonluklara taşıyacak sürecin başlangıcı."

Yorumlar