Bursaspor, Antalyaspor karşısında seyircisine güveniyor

Spor Toto Süper Lig’in 20. haftasında Bursaspor ile Medical Park Antalyaspor, Bursa Atatürk Stadı’nda yarın akşam saat 19.

Google Haberlere Abone ol
Bursaspor, Antalyaspor karşısında seyircisine güveniyor

Spor Toto Süper Lig’in 20. haftasında Bursaspor ile Medical Park Antalyaspor, Bursa Atatürk Stadı’nda yarın akşam saat 19.00’da karşı karşıya gelecek.

Ligde Galatasaray mağlubiyeti ile yara alan Bursaspor, ardından oynadığı Ziraat Türkiye Kupası’nda Sivasspor’u yenerek gruptan çıkmayı garantilemişti. Tekrar lige dönen yeşil-beyazlı takım, Medical Park Antalyaspor’u, seyircisinin desteği ile yenerek üst sıralara tırmanmak istiyor.

BURSASPOR EVİNDE ÜSTÜN

Medical Park Antalyaspor ile ligde şimdiye kadar 37 kez karşılaşan Bursaspor, bu maçların 18'ini kazandı. 9 maçta ise gülen taraf Medical Park Antalyaspor oldu. 10 karşılaşma da beraberlikle sonuçlandı. Bursaspor, attığı 58 gole karşılık kalesinde 45 gol gördü. Bursa Atatürk Stadı’nda oynanan 17 karşılaşmanın 11’inde galip gelmeyi bildi. 5 maç beraberlikle sonuçlandı, 2 maçta ise mağlup oldu.

Ligin ilk yarısında Antalya’da oynanan karşılaşmayı Bursaspor 2-1 kazanmıştı. Bu arada, Bursaspor, evinde oynadığı son üç maçta 2 beraberlik bir mağlubiyet aldı. Yeşil-beyazlı takım, rakibini en son 2009-2010 sezonunda 2-1 mağlup etmişti.

MUHTEMEL KADRO

Bursaspor'un Medical Park Antalyaspor karşısına şu muhtemel kadro ile çıkması bekleniyor: Frey, Şener, İbrahim, Serdar, Taiwo, Şamil, Belluschi, Ferhat, Caja, Sestak, Fernandao.
CİHAN

Yorumlar