Bursaspor 2-1 Mersin İdmanyurdu

17'de Harun penaltı yaptırdı, atıldı. Geriye düşen, eksik kalan Timsah, sezonun flaş takımı Mersin'e boyun eğmedi. Fernandao'yla skoru eşitleyen Yeşil-Beyazlılar, Civelli'nin kafa golüyle çok konuşulacak bir zafer daha kazandı

Google Haberlere Abone ol
Bursaspor 2-1 Mersin İdmanyurdu
17'de Harun penaltı yaptırdı, atıldı. Geriye düşen, noksan kalan Timsah, sezonun flaş ekibi Mersin'e boyun eğmedi. Fernandao'yla skoru eşitleyen Yeşil-Beyazlılar, Civelli'nin baş golüyle aşırı konuşulacak bir zafer daha kazandı

Çok zevkli bir maçtı. 17’de penaltıdan golü bulan ve o andan itibaren 1 şahıs çok oynayan Mersin, Bursa karşısında sahadan boynu bükük ayrıldı. Bursaspor, Fernandao ve Civelli’nin golleriyle 3 puanı kazandı. İlk net fırsatı Bursa yakaladı. 9’da Josue’nin pası şahane, Bakambu’nun şutu berbattı. 17’de Mete Kalkavan tyükselişmalı bir penaltı kararına imza attı. Kaleci Harun’un, Welliton’a bulunan temasını ben defalarca da olsa zorla görebildim. Kalkavan penaltıyı çalınca kırmızı kart kaçınılmaz oldu. Harun’un yerine oyuna giren genç Okan, Süper Lig’deki kariyerine Mitrovic’ten gol yiyerek başladı.

Direkler konuştu


45’te Welliton’un vuruşunda kaleci Okan’dan sonra direğe çarpan top Mersin için maçın kırılma anıydı. Skor 2-0 olsa belki Bursaspor’un direnci kırılacaktı. Güneş’in, oyuna Volkan Şen’i almasıyla ev sahibi hücumda daha iyi oynadı. 60’ta Civelli’nin şutunda Welliton’un kolunun tabii konumda olmaması gerekçesiyle ‘çizgi’ hakeminin verdirdiği penaltı doğruydu. Fernandao’nun vuruşu da skorda eşitliği getirdi: 1-1 Golden sonra da Bursaspor oyunu hakimiydi.

Alkışlar Timsah’a...

73’te Futacs’ın indirdiği topta Pedriel yakaladığı net fırsatı auta göndererek harcadı. 77’de bu kere faulü sol kanatta Josue aldı. Volkan atışı kullandı, ön direğe gelen Civelli güzel bir vuruşla takımını öne taşıdı: 2-1. 79’da Murat Ceylan’ın ceza endüstrisi yayından yaptığı ve üst direkten dönen top Mersin’in şanssızlığıydı. 73 dakika bir şahıs noksan olmasına rağmen, önde basarak, çoğalarak, yani oynayarak, Mersin bunun şeklinde canlı bir ekibi 1-0 geriden gelip yenmek alkışlanır. 73 dakika bir şahıs çok oynayıp, oyunda bu kadar silik kalmanın mazeretini bulabilmek zor!

Hakan Can

İlişkili Haber

Kaynak: FANATİK

Yorumlar