Bursasaspor'un yeni yönetimi kurban kesip, zeytin dalı dağıtarak göreve başladı

Yapılan seçimle iş başına gelen Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı ve yönetimi kurban keserek göreve başladı. Ayrıca kurban kesim töreninde bulunan herkese zeytin dalı uzatılarak birlik mesajı verildi. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı...

Google Haberlere Abone ol
Bursasaspor'un yeni yönetimi kurban kesip, zeytin dalı dağıtarak göreve başladı

Yapılan seçimle iş başına gelen Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı ve yönetimi kurban keserek göreve başladı. Ayrıca kurban kesim töreninde bulunan herkese zeytin dalı uzatılarak birlik mesajı verildi.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, göreve gelen Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Özlüce tesislerinde gerçekleşen ziyaretten sonra da iki başkanında katılımı ile kurban kesildi. Yeşil-beyaza boyanan kurbanlıklardan ikisi kesilerek, yeni yönetim ve sezonda Bursaspor'da kaza beladan korunması için dua edildi. Başkan Recep Altepe ve Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı’nın da eşlik ettiği duanın ardından kurbanlar kesildi.

Ayrıca tesislere gelen Serdaz Aziz'le de kısa sohbet eden Başkan Recep Altepe ve yeni başkan Recep Bölükbaşı kendisine yene sezonda başarılar diledi.

Kurbanlar kesilmeden önce Bursaspor yönetim kurulu üyesi Recep Güzeldağ tarafından birilik ve beraberlik mesajı verilmek üzere herkese zeytin dalı dağıtıldı.

Geçmiş yönetim ve kendileri başta olmak üzere başkan, yönetim kurulu üyeleri, belediyeler, taraftarlar ve basına zeytin dalı uzatan yeni yönetim, başarının birlikte geleceğine vurgu yaptı.

CİHAN

Yorumlar