Bursa'da kimisi torunu için kimisi kendi için sıraya girdi

Bursaspor'a verilen bir maç seyircisiz oynama cezası nedeniyle Spor Toto Süper Lig’in 26.

Google Haberlere Abone ol
Bursa'da kimisi torunu için kimisi kendi için sıraya girdi

Bursaspor'a verilen bir maç seyircisiz oynama cezası nedeniyle Spor Toto Süper Lig’in 26. haftasında yarınki Torku Konyaspor maçında takımlarını destekleyecek olan kadın taraftarlar, satışa çıkan biletlere büyük ilgi gösterdi.

Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında yarın saat 16.00’da oynanacak maçın biletleri bugün saat 10.00 itibari ile satışa sunuldu. Sabahın erken saatlerinden itibaren Atatürk Stadyumu önündeki bilet gişesi önünde kuyruğa giren kadın ve çocuklar bilet alabilmek için bekledi. Kadın ve çocuklarının yanı sıra yetişkin erkeklerinde sıraya girdikleri görüldü. Yaşlı kadınların da bilet sırasında bekledikleri gözlendi. Yaşlı taraftarlar, "Torunlarımız için sıraya girdik. Biz de maçı izleyeceğiz." diye konuştu.

SİVASSPOR MAÇINI DA KADIN VE ÇOCUKLAR İZLEYECEK

Biletler kısa süre içerisinde tükendi. Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Spor Toto Süper Lig’in 24. haftasında kulübün cezası sebebiyle sadece kadın ve çocuk taraftarlarının izlediği Bursaspor-Kardemir Karabükspor maçındaki küfürlü tezahürat sebebiyle verilen seyircisiz oynama cezası vermişti.

Kurul, geçtiğimiz hafta deplasmanda oynanan Kayserispor maçında yaşanılan kötü ve çirkin tezahürat sebebiyle Bursaspor’a bir maç daha seyircisiz maç oynama cezası verildi. Bursaspor, ligin 28. haftasında sahasında oynayacağı Sivasspor maçını da kadın ve çocuk taraftarlar huzurunda oynayacak.
CİHAN

Yorumlar