Bursa Kükürtlü ilköğretim okulu, basketbolda Türkiye şampiyonu

Okullar arası Basketbol Yıldızlar Türkiye Şampiyonası’nda finalde İstanbul Bilfen Özel Çamlıca Koleji’ni 60-54 yenen Bursa Kükürtlü Ticaret ve Sanayi Odası İlköğretim Okulu, Türkiye şampiyonu oldu. Isparta’da düzenlenen okullar şampiyonada...

Google Haberlere Abone ol
Bursa Kükürtlü ilköğretim okulu, basketbolda Türkiye şampiyonu

Okullar arası Basketbol Yıldızlar Türkiye Şampiyonası’nda finalde İstanbul Bilfen Özel Çamlıca Koleji’ni 60-54 yenen Bursa Kükürtlü Ticaret ve Sanayi Odası İlköğretim Okulu, Türkiye şampiyonu oldu.

Isparta’da düzenlenen okullar şampiyonada finale kalan tek devlet okul takımı olan Kükürtlü Ticaret ve Sanayi Odası İlköğretim Okulu basketbol takımı, Türkiye şampiyonluğunu Bursa’ya getirdi.

Okullarının 20 yıllık basketbol kültürünün olduğuna dikkat çeken Okul Müdürü Ali Bingöl, “Şampiyonluk kupasını Bursa’ya getiren öğrencilerimizle gurur duyuyoruz” dedi.

Geçen yılki finali kıl payı kaybedip ikinci olduklarını hatırlatan Okul Müdürü Ali Bingöl, "Bu yıl öğrencilerimizin düzenli ve disiplinli çalışmaları sonucunda bu güzel başarının Bursa’mız adına kazanılması bizleri gururlandırdı." dedi.

Daha önceki yıllarda 3 kez Türkiye ikinciliği, 1 kez de Türkiye üçüncülüğü derecesini yakaladıklarını hatırlatan Bingöl, takımın hemen hemen her yıl finallere kaldığını söyledi.

CİHAN

Yorumlar