Burak Yılmaz: Galatasaray'ın işçisiyim

Galatasaraylı futbolcu Burak Yılmaz, ligi ikinci bitirerek Şampiyonlar Ligi'ne gitmek istediklerini söyledi. Hocanın nerede isterse orada oynayacağını söyleyen Yılmaz, "Ben Galatasaray'ın işçisiyim" dedi. Sarı-kırmızılı takımın kendi sahasında...

Google Haberlere Abone ol
Burak Yılmaz: Galatasaray'ın işçisiyim

Galatasaraylı futbolcu Burak Yılmaz, ligi ikinci bitirerek Şampiyonlar Ligi'ne gitmek istediklerini söyledi. Hocanın nerede isterse orada oynayacağını söyleyen Yılmaz, "Ben Galatasaray'ın işçisiyim" dedi.

Sarı-kırmızılı takımın kendi sahasında Gençlerbirliği'ni 3-2 yendiği maçın ardından düzenlenen basın toplantısına katılan yıldız oyuncu, "Bugün maça istediğimiz gibi başlayamadık, hatta kötü başladık. Neden öyle olduğunu bizde anlayamadık. Devre arasında kendi aramızda konuştuk. Bursapor maçında bunu gerçekleştirmişti. Hepimiz birbirimiz için oynadık. Kupa finaline giderken sadece kupayı konsantre olan bir takım olmak istiyorduk ve bunu başardık." dedi.

GALATASARAY'IN İŞÇİSİYİM

Burak Yılmaz, forvet oynadığı zaman gereğini yaptığını belirterek, "Ben santraforum. Forvet oynadığım zaman gereğini yaparım. Hocam nerede görev veriyorsa da orada oynarım. Burada ben Galatasaray'ın işçisiyim. Drogba oynarken de tek forvet oynuyorduk. O zaman ben sağa yakın oynuyordum. Hocaya, 'biz burada oynayalım' deme lüksümüz yok. Hocam nerede görev verirse orada oynarım." diye konuştu.

Burak Yılmaz, son iki yılda şampiyon olmuş, Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkmış bir takımın biraz geriye düşmesinin normal olduğunu bunun başka takımlarda da yaşandığını ifade etti. Golcü oyuncu, "Türkiye Kupası'nı kazanacağız. Ligi ikinci bitirerek Şampiyonlar Ligi'ne gideceğiz. Kötünün iyisini başaracağız." şeklinde konuştu.

Takım olma yolunda bazı sıkıntılar yaşadıklarını ifade eden yıldız oyuncu, " Bu sezon bizim takım adına çok kopma noktalarımız oldu. Bu biraz bizim beceriksizliğimizden kaynaklandı. Puan farkını dörde kadar bile düşürmüştük." ifadelerini kullandı.

Burak Yılmaz, Spor Toto Süper Lig'i şampiyon olarak tamamlayan Fenerbahçe'yi tebrik ettiklerini sözlerine ekledi.

Basın toplantısına katılan Umut Bulut ise "Maça iyi başlayamadık. Son haftalarda iyi bir çıkış yapan takıma karşı 2-0 geriye düştük. İkinci yarı çok iyi dönüş yaptık. önemli olan maçı kazanmaktı." dedi.

Umut Bulut, bundan sonra hedeflerinin ligi ikinci bitirmek olduğunu kaydetti. CİHAN

Yorumlar